sreda, februar 15, 2012

Verbalni pretep Janeza in Milana!


SDS vrača žogico Kučanu

SDS se je odzval na odgovor Kučana, da Janez Janša zavestno laže. SDS: "Hitler pa ni imel pojma o koncentracijskih taboriščih.

"Milan Kučan in ZKS nista imela nič z aretacijami, ki jih je izvajala njihova SDV, Hitler pa ni imel pojma o koncentracijskih taboriščih," so se v SDS na Twitterju odzvali na pismo nekdanjega predsednika Slovenije Milana Kučana, ki je zanikal, da je bil SDV, ki je leta 1988 aretiral Janeza Janšo, podrejen odboru, ki ga je vodil

Hm..hm.. in Janez Janša pojma ni imel kako so njegovi podrejeni v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja Hrvatom in Bosancem preprodajali orožje, ob tem krepko služili in kaj so potem s tem denarjem storili. In isti Janez Janša blage veze ni imel kako njegov minister za obrambo Karel Erjavec sklepa kupčije za nabavo Patrij, podpisuje pogodbe in kaj v teh pogodbah piše, koliko bo to stalo in kdo vse so partnerji v tem poslu stoletja. Kako pa naj bi za vse prej navedeno vedel, če mu nihče ni nič povedal?

Hitler torej ni vedel za koncentracijska taborišča. Kučan ne za aretacijo Janše in Janša ne za preprodajanje orožja Hrvatom in Bosancem ter ne za denarne mahinacije okrog nabave Patrij. Če ni nihče o ničemer nič vedel, o čem pa se potem sedaj prepirate?

1 komentar:

  1. o ničemer se ne prepirata....le ugotavljata ali je bilo prej jajec ali petelin....

    OdgovoriIzbriši