torek, februar 28, 2012

Jankovič enostavno mora ponovno zmagati!

Zoran Jankovič prejšnji ljubljanski župan in danes predsednik stranke Pozitivna Slovenija ter poslanec v Državnem zboru, ob takšnih proti kandidatih na predstoječih volitvah za ljubljanskega župana kot se pojavljajo, enostavno mora ponovno zmagati. Ni druge! Saj Ljubljančanke in Ljubljančani vendarle niso tepci, da ne bi vedeli za koga se izmed ponujenih morajo odločiti, če želijo živeti v urejenem in razvijajočem se mestu. Namerno sem se izognil navajanju imen njegovih proti kandidatov in proti kandidatk, ker so vsi že dolgo zelo znana imena in o njih res ne bi želel napisati nič slabega. Razen, da mu glede "posla" za opravljanje katerega se skupaj z Jankovičem potegujejo, niso zrasli niti do kolen. Žal ne morem zapisati drugače. Tako so ga ponovno prisilili, da zmaga.

2 komentarja:

  1. Janković mora zmagati, da bo poravnal dolgove, ki jih je naredil.
    To bo težko delo in že sedaj ga vidim, kako kritizira oblast, ki da je krivična do njega in do Ljubljane.
    igra se bo ponovila, le konec bo drugačen, kot si ga želijo njegovi privrženci. čeravno so bili povabljeni na kosilo, bodo morali kosilo sami plačati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Janković mora v resnici zmagati in tudi bo, saj je edini, ki je s svojim timom sploh nekaj naredil za Ljubljano. Vsi ostali so v glavnem praznili blagajno brez kakršnegakoli rezultata.
      "Dolgov" pa ne bo poravnaval g. Jankovič, temveč meščani Ljubljane, ki so seveda ponosni nanj!
      Konec pa bo vsekakor drugačen nekomu drugemu, konvertitu, ki so mu ljube le prevare, podtikanja, ponarejanja, ustvarjanja afer in laži; ne uspe pa izustit niti ene, resnično niti ene poti iz trenutne situacije v kateri smo. Edino, česar je zmožen, je nakladat na 100+1 način..."bog bogov" ali bolje sralec sralcev...

      Izbriši