sreda, februar 22, 2012

Modra odločitev vodstva Zavarovalnice AS!



Adriatic Slovenica sklenila dogovor o tožbi Vegrada

Ljubljana - Zavarovalnica Adriatic Slovenica in Sindikat delavcev gradbenih dejavnosti Slovenije sta se v torek dogovorila za dokončno rešitev v zvezi s terjatvami do nekdanjih delavcev Vegrada.
Zavarovalnica Adriatic Slovenica je s Srečkom Čaterjem in Oskajem Komacom iz Sindikata delavcev gradbenih dejavnosti Slovenije v torek sklenila dogovor, da zaradi težkih razmer, v katerih so se zaradi ravnanja bivšega vodstva znašli delavci Vegrada, teh ne bo terjala, so sporočili iz zavarovalnice.

Dvakrat sem o tej nesrečni zgodbi pisal na teh straneh in na račun Zavarovalnice AS ter na na njihov odnos do nesrečnih delavcev nanizal kar nekaj krepkih in predvsem kritičnih. Ob gornji informaciji pa čutim moralno dolžnost, da vodstvu zavarovalnice izrečem priznanje in čestitam za modrost, ki so jo izkazali z odločitvijo, da neplačanih premij od teh nesrečnih delavcev ne bodo več terjali. Ta odločitev uprave Zavarovalnice AS ni le humana, temveč je dolgoročno tudi poslovno koristna ter pri njihovih zavarovancih krepi občutek, da so partnerji korektne zavarovalne hiše v katero lahko in smejo zaupati ter ji verjeti. Prav medsebojno zaupanje in vera v pravičnost in korektnost pa je v zavarovalništvu nekaj najpomembnejšega. Škoda, da so se v uvodu te zgodbe prav nesrečno zapletli in si določeno škodo naredili. Drugič pa naj pred medije v kočljivih in medijsko odmevnih  primerih pošljejo bolj kompetentne sodelavce.

Ni komentarjev:

Objavite komentar