torek, februar 21, 2012

Plagiator ponuja RTV Slovenija rešitev zapleta!


REPORTER

21 Februar, 2012

RTV plove v najbolj zavržene oblike politikantstva, opozarja ZNP

Združenje novinarjev in publicistov protestira proti zlorabi javne, ne zasebne televizije v nedeljski popoldanski oddaji Ugani kdo pride na večerjo. Za razvedrilne oddaje se nasploh že tako ne spodobi, da gostijo takšne ali drugačne politike, če pa se temu »izzivu« že ne morejo upreti, potem pričakujemo od ustvarjalcev oddaje in gostujočih, da se bodo obnašali v skladu s formatom takšne oddaje.

Protest svojega združenja je baje soglasno podprlo vseh pet članov. Plagiator sicer te oddaje ne spremlja in tako tudi nisem imel možnosti uživati v kramljanju voditeljice s Katarino Kresal. Razen tega kar lahko sedaj preberem v rumenih medijih ( Požarepost, Politikis.si, Demokracija, Slovenske novice in Reporter - res zanimiva medijska druščina ) ne vem s katerimi izjavami je Kresalova tako razburila te medije in zgoraj navedeno združenje, ki se sedaj v javnosti nekaj napihujejo in protestirajo. Seveda pa ima Katarina pravico da govori kar želi in kar misli, da mora povedati. Res pa je, da je da Katarina na nekatere vpliva kot na bika rdeča cunja. Glede na odzive sem sam bil nekaj časa celo trdno prepričan, da je Katarina v tej oddaji napovedala, da bo čez tri dni v državi izvedla državni udar ali mogoče napovedala vojno ZDA. Pa ni bilo nič od vsega tega. Sam bi vse to označil kot babji malomeščanski čvek pred TV gledalci.

Vodstvu RTV tako sedaj Plagiator priporoča, da na eno od naslednjih oddaj povabijo prvo premiersko damo Urško. Prepričan sem, da zadrti levičarji, udbomafijsci, rdečkarji, komunisti, Murgeljčani in drugi prej naštetim podobni ter sorodni, ne bodo protestirali, ne pisali protestnih pisem ali bebavih prispevkov v spletnih in drugih medijih. Celo nasprotno, Plagiator verjame, da bodo redni gledalci prav enako uživali ob spremljanju oddaje z Urško kot so uživali ob gledanju s Katarino. Lepo žensko in če je ob tem še pametna, si je vedno užitek pogledati.



Ni komentarjev:

Objavite komentar