ponedeljek, februar 20, 2012

Levičarji se želite spreobrniti?

Dragi zakrknjeni levičarji sedaj imate enkratno priložnost za spreobrnitev in da stopite v svet pravovernega razmišljanja ter obnašanja in seveda tudi javnega izražanja. Kako, se vse nesrečni sprašujete? Lepo in razmeroma enostavno., Začnite redno prebirati medijske prispevke avtorice dr. Maje Sunčič, ki jih objavlja v nekaterih tiskanih in spletnih medijih ali pa bodite pozorni na njene nastope na TV in ji res skrbno prisluhnite.

Njena prevzgojna metoda vseh, ki se želijo preleviti iz levičarjev v prave žlahtno rodovniške desničarje poteka brez bolečin in brez znanih neželjenih stranskih učinkov. Vse kar morate storiti je, da ji le slepo verjamete kar zapiše ali izgovori in si pri tem ne dovolite prav nikakršnih dvomov in da priporočeno terapijo spreobračanja vsaj nekajkrat ponovite.

1 komentar:

  1. Saj bi se morda sppreobrnil , toda kaj mi pomaga ko pa mi obrne želodec , ko to babče s kurjimi možgani zagledam na ekranu , če pa mi ne uspe hitro obrniti kanal in slučajno ujamem kakšno njeno kurjo besedo, ne utegnem niti hlač spustiti, ko me že prime driska ! Ne vem kdo so tisti kokodajskarji, ki jo vlečejo na televizijo ?

    OdgovoriIzbriši