torek, februar 28, 2012

Posledice nove slovenske sodne prakse!

Nova sodna praksa slovenskih sodišč, ki pravi: dolžan si 1 evro in po kratkem postopku boš izgubil hišo ( stanovanje ), je povzročila pravo paniko med bolj in tudi manj znanimi slovenskimi tajkuni in drugimi njim podobnimi inovatorji hitrega bogatenja.

Iz Adrije zaskrbljeni javljajo, da se jim je število naročil za prikolice tako povečalo in jih kljub uvedbi tretje izmene ter dodatne večje zaposlitve delavcev, svojim novim naročiteljem ne bodo uspeli dobavljati v rokih, ki jih ti želijo. Insajder iz podjetja javlja, da se med prvimi na zelo dolgem seznamu naročnikov pojavljajo imena Šrot, Bavčar, Kordež in drugi zelo znani slovenski imenitneži.

Človekoljubne organizacije v Sloveniji pa navadnim slovenskim tlačanom, ki bodo sedaj prav tako masovno ostajali brez hiš in stanovanj priporočajo, da si še pravočasno zagotovijo nakup večjih ali manjših šotorov, ki naj bi baje tudi že zmanjkovali. Tistim, ki pa ne premorejo denarja niti za nakup malega šotora, pa se priporoča, da se povežejo z lokalnimi taborniki in skavti, ter jih zaprosijo za začasno premostitev bivalnega problema. V nekaterih krajih pa naj bi imela tudi Civilna zaščita nekaj šotorov in se tako priporoča  županom, da posredujejo in se ti šotori začasno odstopijo za nastanitev z izvršenimi odločbami sodišč na cesto pometanim družinam. Prostore za postavitev šotorov pa bodo na svojih zemljiščih izven urbanih naselij in daleč vstran od večjih prometnic ter prostorov javnega zbiranja, odstopili dobri ljudje. Slovenski Romi tako dobivajo nove sosede.

Ni komentarjev:

Objavite komentar