torek, februar 21, 2012

Kam ste poniknili?


Gibanje + društvo + politična stranka =  Trajnostni razvoj Slovenije    

TRS sodeluje, TRS vabi

Društvo Gibanje za Trajnostni razvoj Slovenije – TRS načrtuje sklic občnega zbora vseh članov in članic na dan  17.3.2012.
Ena od točk na dnevnem redu predvideva sprejem vsebinskih izhodišč, na podlagi katerih bo pripravljen načrt aktivnosti.

Kam ste poniknili? In toliko intelektualnega kadrovskega potenciala ste uspeli zbrati in združiti. Po volitvah pa o vas širša slovenska javnost ne more skoraj več ničesar slišati. Pa menda niste teh volitev razumeli kot kakšne haloške veselice s katere se tisti, ki jih dobijo krepko po betici, potem tiho umaknejo in si potem v domačem varnem zavetju še dolgo časa zdravijo svoje duševne in telesne bolečine? 
Malo več agresivnosti pri preboju na strani slovenskih medijev smo pa vendarle od vas pričakovali. Tudi vaša spletna stran ni ravno nek magnet, ki bi privlačil vse tiste, ki jih morebiti še zanimate. Dogodki v državi in slovenski politiki vas prehitevajo in če boste tako nadaljevali, od vas do naslednjih volitev niti za omembe vredno društvo ne bo ostalo. In kaj bi z društvom, ki jih je v Sloveniji tako že nekaj tisoč. Od zadnjih volitev nista razočaranje ZARES in LDS, čeprav sta iz volilne tekme izpadla, pravo razočaranje ste vi in vaš TRS.

1 komentar:

  1. Politična stranka mora imeti svoj program.Na program se morajo vezati člani in simpatizerji. Boj kot je program zanimiv, več je članstva in več simpatizerjev, večje so aktivnosti in uspeh na volitvah je zagotovljen. Za takšno stranko je potrebno delati.
    Kaj pa TRS? Natal je kot preprka volilnemu uspehu desnih strank. Nošen je bil na valovih propagandnih medijev in tako imenovanih levih mnenjskih voditeljev, ki so uglašeni na murgeljske durske lestvice.
    Ko bo potreba, se bodo zopet angažirali, kajne Manaca.

    OdgovoriIzbriši