petek, februar 24, 2012

Plagiator brezplačno lektorita pisunčke Politikisa!

Nepravilno: Novinar Matej Šurc bil delovno suspendiran.
Pravilno:      Darko Štrajn trdi, da zaradi zahteve SDS

23. 02. 2012 ob 22:08
V Liberalni akademiji obsojajo delovni suspenz novinarja Radia Slovenija Mateja Šurca, do katerega je po njihovih navedbah prišlo zaradi članka na spletni strani SDS. Glede na zapisano je direktor radia Miha Lampreht sledil zahtevi politične stranke po ukrepanju, ker naj bi novinar premiera Janeza Janšo enačil s Hitlerjem, pojasnjujejo v akademiji.

No pa so le tudi mediji prišli na vrsto. Sicer previdno in s "tresočo roko" pa vendar se je le začelo in se bo tudi nadaljevalo. Bo v tej deželi na medijskem področju red ali ga ne bo? Jih je kar nekaj na nacionalni TV in nacionalnem radiu s katerimi se bo potrebno resno pogovoriti o njihovih preteklih govorjenjih in pisanjih ali delanju grešnih oddaj. Zastonj je sedaj trepetanje za svojo usodo, ker na to bi bilo potrebno misliti prej. Če smo poslali strah v kosti nekaj sto policajem, ga bomo tudi tem nekaj desetim preostalim levičarskim novinarjem. Kaj pa je to takega, če jih nekaj zamenjamo. Slovenska škofovska konferenca nam je že poslal seznam kadrov, ki nam jih odstopa za potrebe zapolnitve ustreznih vrzeli na nacionalni TV in Radiu. Nekaj pa jih bomo vzeli iz Demokracije, Politikisa in Reporterja kjer razpolagajo z res vrhunskimi novinarskimi kadri. Pa še naši, ki so že tam in so morali biti doslej na TV in radiu zadržani, bodo odslej lahko zadihali s polnimi pljuči.

3 komentarji:

  1. http://mikstone.wordpress.com/2012/02/22/majerjeve-podgane/

    Tole je treba obvezno prebrati. O najbolj znanem pisunu Demokracije.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nenehno trdim, da so slovenki novinarji, pred vsem tisti iz 0rkestra 571, krivi za stanje duha v Sloveniji.
    Kolikor ljudem ne operejo možgane od vrtca pa vse o doktoratov, se pranje nadaljuje z novinarskim delom.
    Novinarji, pred vsem uredniki, so še vedno družbenopolitični delavci, tako kot so bili v času Juge, ko je CK usmerjal, vodil in pred vsem kontroliral njihovo delo.
    Sedaj ta posel opravljajo odgovorni uredniki,ki jih prav tako umešča CK, ki pa ni več na Tomšičevi, temveč v Murglah.
    Hvalabogu,da se je pričel novinarski imperij krhati.Vodilni dnevniki so pravzaprav na robu bankrota, podobno je tudi z nacionalno TV. Tudi murgeljski CK je bankrotiral tako, da se že v bližnji prihodnosti obetajo večje sprmembe. Najverjetneje diplomanti slovenske Sorbone - FDV, zaposleni kot novinarji, ne bodo več hvalili slovenskega marksizma in sanjali o propadu kapitalizma, ter pred vsem propada grozljivih slovenskih desničarjev, ki jih vodi satanski Janša in pedofilska RKC. Počasi se bodo začeli zavedati,da se jim dokončno ruši režim, ki so ga slepo podpirali in ki ni imel ne poštene, ne realne podlage. Podpirali so kriminal, podpirali so nemoralo, podpiralli so laži.
    Eno najogabnejših takšnih dejanj je peticija 571,s katero so internacionalizirali prvovrstno laž in oblatili politične nasprotnike, hkrati pa tudi svojo in našo domovino. Takšne svinjarije je sposobna le primitivna in pokvarjena rulja, brez morale. In upam, da bo kmalu nasedla in prišla na beraško palico. Šurc, kot glava te ničvredne ekipe je po pravici prvi.

    OdgovoriIzbriši