petek, marec 16, 2012

Števec kadrovskih menjav vlade Janeza Janše bi razneslo!


VEČER, 16.03.2012

Vlada za generalnega direktorja direktorata za medije imenovala Mira Petka

Vlada je danes s položaja generalnega direktorja direktorata za medije razrešila Vojka Stoparja, na to mesto pa kot vršilca dolžnosti za največ pol leta imenovala Mira Petka. Prav tako je vlada s položaja generalne direktorice direktorata za kulturni razvoj in mednarodne zadeve ministrstva za kulturo razrešila Sonjo Kralj Bervar.

Se še spomnite kako je Janševa SDS po Pahorjevem prevzemu oblasti pred leti na svoji spletni strani inštalirala  števec političnih kadrovskih zamenjav, ki naj bi jih izvedla nova vlada? Če želimo biti korektni tako do Pahorjeve kot seveda tudi do Janševe vlade, potem moramo priznati, da vse kadrovske zamenjave v času Pahorjeve vladavine le niso bile ravno strokovno korektne in jih je kar precej bilo takšnih, ki bi jih brez slabe vesti mirno lahko označili kot politično motivirane.

Pahorjevi in Jankovičevi sedaj po prevzemu oblasti Janeza Janše na svojih spletnih straneh kakšnega takšnega števca niso inštalirali. Pa so imeli kar prav, da si tega niso privoščili, ker bi pa tokrat kadrovski števec političnih zamenjav Janševe vlade deloval s tako visokimi obrati in skoraj zagotovo bi tehnično omagal ter se razletel.

Miro pa je le dočakal svoje zadoščenje. Ne še sicer za batine, ki jih je fasal, pač pa za svoje pridno in ubogljivo delovanje v stranki SDS ter kot poslanec te iste stranke v preteklem mandatu. Nov dokaz, da se splača biti priden, poslušen in slediti navodilom ter napotilom svojega strankarskega šefa in ga brezpogojno ubogati ter mu slediti tudi takrat ko oblast nismo in seveda še posebej takrat, ko oblast smo..

1 komentar:

  1. Grdo in pritlehno napisano. Zdi se, da političnim nasprotnikom privoščiš batine.

    OdgovoriIzbriši