četrtek, marec 29, 2012

Bomo dobili novega narodnega heroja!



DNEVNIK, 28.03.2012

DeSUS bo izključil Simčiča, nadomestnih volitev ne bo!

Eden najbolj znanih slovenskih poslancev bo torej najprej izključen iz iz stranke in poslanske skupine DeSUS in potem se bo nanj vršil pritisk, da odstopi še kot poslanec. Ali pa se mogoče to niti ne bo zgodilo. Zakaj pa v poslanski skupini DeSUS ne bi smel ali mogel delovati kot nečlan stranke. Nič neobičajnega in vse že večkrat videno.

Bo pa Simčičeva žrtev veliko in tudi državotvorno dejanje. Pred zamenjavo na izrednem kongresu, ki ga seveda sedaj ne bo,  je rešil  oziroma s temi manevri bo, predsednika stranke DeSUS Karla Erjavca in obenem tudi zunanjega ministra republike Slovenije. Mogoče, če bodo volivci dovolj hitro pozabili, bo s tem rešil tudi samo stranko DeSUS. Rešil bo vladajočo koalicijo in s tem vlado republike Slovenije in njenega predsednika Janeza Janšo. S tem bo vsaj začasno preprečil politično krizo v državi in s to njegovo žrtvijo bodo zunanji finančni trgi dobili pozitivno sporočilo in seveda tako potem tudi reagirali. Zaradi stabilnosti v državi bo zadovoljna tudi EU in njena trojka, ki se bo v mesecu aprilu narisala v Ljubljani, da bi ugotovila kako pridni smo in če smo ljudstvo že dovolj stisnili.

Če se nekdo žrtvuje za vse zgoraj našteto in mogoče še kaj, kar našteto ni, potem je to zagotovo že blizu tega, da se vsaj sam razglasiš za narodnega heroja, če te že nihče drug razglasiti ne bo upal ali želel. 
Po vsem tem kar se je doslej dogajalo in kar se morebiti še bo, bi sam Simčiču svetoval, da v nobenem primeru sedaj ne odstopi kot poslanec. Zakaj pa bi? Koza cela in volk sit ter vsi zadovoljni. Čast stranke DeSUS oprana, predsednik rešen, rešena država in več od Simčiča res ni mogoče pričakovati ali zahtevati.
Upokojenci pa bodo jedli travo z ali brez Simčiča v Državnem zboru!

Ni komentarjev:

Objavite komentar