petek, september 21, 2012

Virantov in Šušteršičev "wunder kind"!



Tomaž Štih je podpornik stranke Državljanska lista (DL). Sodeloval je na njenih predstavitvah in tako ga je na finančnem ministrstvu zaposlil minister Janez Šušteršič. "Pomaga zlasti pri horizontalnem povezovanju z drugimi ministrstvi, pri skupnih reformah in projektih, ki jih moramo speljati, ker zlasti za to v ministrstvu za finance ni bilo dovolj dobrih kadrov," je dejal Šušteršič.
Uradniška služba Štihu prinese 800 evrov neto mesečno. A Štih hkrati opravlja še svetovanje za poslansko skupino DL, ki ga plačuje še 1680 evrov neto mesečno.
Kako je torej mogoče dobivati iz dveh državnih blagajn hkrati? "Gospod Štih je pač tako kot vsi v mojem kabinetu zelo deloven človek in opravi običajno dva delovnika v enem dnevu, tako da tukaj ne vidim nobenih problemov," odgovarja Šušteršič.

Očitno smo slovenske državljanke in državljani pravi debili, ali pa si Virant in nekateri njegovi strankarski potrčkoti le mislijo, da to smo. Ker drugače si takšne bebave razlage finančnega ministra Šušteršiča o svojem in Virantovem "wunder kindu" Tomažu Štihu, največjem slovenskem libertarcu in blogerju ter gorečem zagovorniku uvajanja kapitalističnega suženjstva in tlačanstva za ljudstvo, ki nam jo ponuja, ne moremo razlagati. Za slovenske tepce je pač vsaka razlaga dobra, pa če jo tudi pes na repu prinese, pravi star pregovor in tako verjetno mislita tudi Virant in Šušteršič kot avtorja gornjih slaboumnih razlag.





Ni komentarjev:

Objavite komentar