nedelja, september 23, 2012

Borut Pahor končno le med svojimi!

Fotografija: v prvi vrsti kandidat za predsednika države Borut Pahor in za njim v drugi vrsti Virantov čudežni deček Tomaž Štih



20.09.2012 je Virantova stranka DL ( Državljanska lista ) v Mariboru organizirala večer DL z naslovom » Kdo pravi, da se ne da?« Eden od gostov večera ob nekaterih lokalnih gospodarstvenikih je bil tudi njihov kandidat za predsednika države na jesenskih volitvah Borut Pahor, ki je prisotnim poklonil zelo globoko misel, ko je povedal, da lahko uspemo le skupaj ( z njim seveda, da ne bo napačno razumljeno ), sicer pa bomo razklani propadli ( kot on na volitvah za predsednika svoje stranke ali še prej kot predsednik slovenske vlade ), je verjetno imel v mislih.

Plagiator pa je prepričan, čeprav nima prav nobenih vedeževalskih sposobnosti, da bomo zagotovo propadli z Janezom Janšo kot predsednikom vlade in sočasno z Borutom Pahorjem kot predsednikom države. Kombinacija, ki ji projekt propada države Slovenije v nobenem primeru ne more spodleteti.

Sem pa kar zadovoljen, da je Pahor naposled le našel sebi primerno politično okolje v Virantovi DL in se bo Lukšičeva SD končno tako počasi lahko začela otresati njegove politične dediščine, ki jo hromi in ji jemlje potrebno verodostojnost. Ob Virantu in DL pa bo Pahor tako lahko ponovno na polno zadihal s svojimi političnimi pljuči v varnem opozicijskem zavetju po prvih naslednjih volitvah. Prav očitno je že, da potrebuje precej dolg politični počitek in veliko miru.

Ni komentarjev:

Objavite komentar