petek, september 21, 2012

Kdo mu je podtaknil sina?


Zaposlovanje po krvni liniji!

Tako ni težav, če je brez razpisa in brez referenc v poslanski skupini SDS zaposlen sin generalnega sekretarja vlade Boža Predaliča, Gašper Predalič. Božo Predalič sicer zatrjuje, da nič ne ve o sinovi službi. "Ne vem, vprašajte njega," je dejal Predalič, ki ni točno vedel niti tega, kaj je njegov sin po izobrazbi. "Mislim, da je tehnik," je povedal.

Ti novinarji pa so res tečnobe. Kako pa naj ubogi oče Božo ve kje in zakaj se je zaposlil njegov sin Gašper in ob tem naj bi moral še vedeti kakšne šole je sinček končal.  To je bilo že zdavnaj, ko je njegov pridni Gašper obiskoval neke šole in skozi čas seveda pozabiš kam si otroka posla na šolanje in kaj je kje končal, če je sploh kje kaj končal. Verjetno bi mama bolj vedela odgovoriti na ta vprašanja, ker je ona bila za te obstranske in manj pomembne stvari zadolžena v družini.

 Še sreča, da se je atek Božo ob vseh državniških, političnih in strankarskih skrbeh ter dolžnostih,  ki jih ima in jih mora opravljati, sploh uspel spomniti, da sina ima. Ali pa bi tudi o tem očetovstvu bilo primerneje vprašati kar mamo? Očitno imajo nekateri slovenski očetje zadnje čase velike težave s svojimi sinovi. Nekateri jih ne priznajo, drugim se iznenada dogodijo, tretji se komaj še spomnijo, da jih imajo in naslednji, ki sicer vedo, da jih imajo, čeprav v to ves čas dvomijo.......... itd.

Ni komentarjev:

Objavite komentar