sobota, september 22, 2012

V Vatikanu Sveti oče napovedal nove velike kadrovske čistke!


Sveti oče  in njegova svetost Benedikt XVI. je včeraj, ko so mu predložili program obiskov in avdienc za danes v soboto 22.09.2012, opazil na seznamu ljudi, ki jih bo moral sprejeti, med napisanimi imeni kot so Viktor Orban, madžarski predsednik vlade, Antonis Samaras, predsednik grške vlade, Sali Beriša, predsednik albanske vlade in še nekaj drugih tem navedenim podobnih kalibrov, tudi ime za katero še nikoli ni slišal in nikjer nič prebral. Na seznamu  je namreč zaznal ime Milan Zver, ki pa svetemu očetu ni povedalo nič.

Sveti oče je takoj poklical svoje pribočnike in druge odgovorne za protokol in jih s strogim glasom povprašal kdo mu je podtaknil na seznam tega neznanca in kdo to tako neodgovorno ter potratno zapravlja njegov strogo odmerjeni sveti čas? Skušali so mu pojasniti, da gre za evropskega poslanca in slovenskega politika, ki je tudi kandidat za predsednika države in bi mu doma v domovini lahko obisk svetega očeta v Vatikanu zelo pomagal na bližajočih se  volitvah.

Sveti oče  je kot velik pravičnik in svetovljan bil besen že zaradi ostalih imen te druščine s katero ga bodo danes morili ter mu kradli dragocen čas. Tako, da ga je to dodatno podtikanje na seznam nekakšnih anonimusov iz žepnih ter moralno in gospodarsko zbankrotiranih državic, ki ga želijo le izrabiti za svoje politične ambicije doma v svojih deželah, le še dodatno razkačilo. V svoji sveti jezi je ukazal, da se takoj naredi seznam odgovornih za to protokolarno šlamastiko in se jih v ponedeljek vse po vrsti zamenja. Pa naj sedaj še kdo reče, da slovenska politika nima dolge in težke roke.

Ni komentarjev:

Objavite komentar