ponedeljek, september 10, 2012

Pahorjeva velika zamujena priložnost!

Pahorja na žalost ni med njimi!



Na Goričkem v kraju Gerlinci so včeraj razglasili Naj domačijo za leto 2012. Prireditve se je udeležilo veliko ljudi od blizu in daleč. Organizacija tovrstne prireditve je za prireditelje velik kadrovski in organizacijski zalogaj, ker kot poroča Pomurec.com:  »so v sklopu prireditve podelili še različna priznanja, kot so: "za naj domačijo po izboru bralcev Vesnika, za življenjski slog, za arhitekturo, za urejenost okolice, za naj streho na podeželju, za naj skrbno gospodinjo v Pomurju, za naj kmetovalca s tradicijo, za naj podmladek na domačiji, za naj tašča in snaha, za naj plesalka kankana s podeželja, za naj izdelovalca domače zaseke, za naj zbiralca in 'ezermeštra' in naj lastnika ter skrbnika oldtajmerjev.

Za bolj razvedrilni program so skrbeli Prekmurska godba Bakovci, folklorna skupina TD Cankova, KUD Tišina s skečem, tamburaška skupina Odpisani in Zamurjenci, za brušenje pet pa je poskrbel ansambel Štrk«

Da je  vse potekalo kot so si organizatorji in gostitelji ter lastniki »naj kmetije« Flegarjevi želeli in zamislili, pa je skrbela odlično organizirana ter vodena »tehnična služba strežnega in drugega osebja«, ki so skrbeli, da so se številni gostje res odlično počutili in bili dobro postreženi. Med pridnimi člani strežnega osebja pa so vsi pogrešali predsedniškega kandidata Boruta Pahorja in se spraševali kako je lahko zamudil prav odlično priložnost.za svoje samoreklamiranje ter praktično dokazovanje kako je pripravljen kot morebitni predsednik streči svojemu ljudstvu. 

Očitno so v Pahorjevem promocijskem štabu naredili veliko napako, kar brez kakšnih kadrovskih posledic verjetno ne bo minilo. Le kdo ne bi na volitvah svojega glasu namenil kandidatu, ki ti pridno prinaša hrano in pijačo ter tako skrbi za tvoje dobro razpoloženje. Pa še kakšna brhka Goričanka bi zagotovo z njim veselo zaplesala. Priložnost zamujena ne vrne se nobena!

Ni komentarjev:

Objavite komentar