ponedeljek, april 09, 2012

Vzpodbudna novica iz kabinetov Janševega vladnega dvora!

Karel Erjavec, šef vladne stranke DeSUS, zunanji minister države Slovenije in največji zaščitnik slovenskih upokojencev je preko svojih politično birokratskih apostolov naslovil na slovenske upokojence razveseljivo novico, ki glasi:

Ne morem vam izpolniti obljube o 1000 evrih povprečne pokojnine, sem vam pa zrihtal s 01.05.2012 povišanje vseh pokojnin in dodatkov k pokojninam  za 5,089 odstotkov.
Zaradi neprijetne okoliščine, da je državna blagajna skoraj v bankrotu, vam teh povišic ne bomo mogli izplačati, bomo pa tako na novo izračunane in ugotovljene zneske vaših teoretičnih pokojnin upoštevali pri ugotavljanju vašega ekonomsko socialnega stanja v postopkih uveljavljanja kakih vaših pravic ali obveznosti ter za potrebe državne statistike in statistike nam tako drage EU.
Prepričan sem, da ste zelo veseli prizadevanj in uspehov vaše stranke DeSUS in mene kot predsednika, ki vlagamo res nadčloveške napore za zagotovitev vaših primernih ekonomskih in socialnih upokojenskih življenjskih razmer.

Po informacijah s katerimi razpolaga Plagiator se po deželi slovenski že sklicujejo masovni mitingi upokojencev v zahvalo svoji stranki DeSUS in njenemu predsedniku Karlu Erjavcu. Eden od pomurskih odborov upokojencev celo predlaga, da bi se Karla Erjavca nominiralo za upokojenskega blaženega in se ga tako kar najhitreje spravilo med upokojence. Prepričani so, da bo predlog dobil vseslovensko podporo. Podporo temu predlogu naj bi baje zagotovili tudi odbori, ki so se še pred dnevi zavzemali za izredni kongres stranke na katerem bi predsednika Erjavca razbremenili bremen boja za upokojenske pravice.

Ni komentarjev:

Objavite komentar