četrtek, april 12, 2012

Neverjetno! Bleknila in ostala živa!

Znani Maji Sunčič je ponovno uspel velik umski dosežek na katerega bo vsekakor lahko ponosna še vrsto prihodnjih let, ker se jo bo gotovo še mnogokrat citiralo ter v družboslovnih znanstvenih delih navajalo. Prav tako ni prav nobenega dvoma, da lahko na osnovi njenega velikega odkritja v kratkem pričakujemo na to temo kar nekaj novih doktoratov, simpozijev in mednarodnih kongresov politologov in sociologov.

Je odkrila kako novo matematično zakonitost? Ne, še veliko več! Je odkrila skrivnost zakaj v naravi ne obstajajo cvetlice marjetice črne barve? Ma kje pa, še veliko več! Je morebiti odkrila, da je bil tudi Marx plagiator in je večino svojih del prepisal od enega najbolj znanih slovenskih novodobnih ekonomistov? Ah, dajte no, še veliko več!

Ja kaj pa potem? Naj vam bo. Odkrila je: V Sloveniji je konservativizem povezan z levimi strankami! ( Vir MMC. 12.04.2012 )

1 komentar:

  1. TO V TEM KURNIKU NI NIČ NOVEGA! KURJA PAMET LAHKO PRODUCIRA SAMO KURJE MISLI - IN PREŽIVI, KER JE TO NJENA NARAVNA DANOST !

    OdgovoriIzbriši