nedelja, april 15, 2012

Rado Pezdir povsod!


Očitki Rada Pezdirja sindikatom!

Rado Pezdir: ...svizci zastopajo svizce in nikogar drugega. Nisem član svizcev, nisem jih ne pooblastil ne prosil, da se v mojem imenu pogajajo za mojo plačo in da v mojem imenu določijo vse parametre moje pogodbe z delodajalcem. Tudi če trdijo, da jih je tako veliko, da so reprezentativni, to zame kot nečlana ne pomeni nič, pomeni zgolj to, da z argumentom številčnosti omejujejo mojo svobodo. Za vse, ki nismo svizci, je to navadno raketiranje in oblika nasilja. ( Vir: Reporter )

Pomagajte, preganja me Rado Pezdir! Vključim v avtu radio in slišim nekaj o Radu Pezdirju. Pridem domov vključim TV in vame iz ekrana skoči Rado Pezdir. Vzamem v roke dnevni časopis in vame se zagleda Rado Pezdir. Prižgem računalnik, kliknem nekaj spletnih medijev in vame povsod skače Rado Pezdir. Dobil sem preganjavico in ne vem kako naj si pomagam. Sedaj si ne upam kupiti več niti navadne ribje konzerve, ker se bojim, da bom v njej našel Rada Pezdirja.
Ker je uspešno premagal vse slovenske parazite, se je sedaj lotil še svizcev. Očitno hitro napreduje in dobro bi ga bilo pravočasno opozoriti, da naj se ustavi prej kot bo prišel do slonov, ki letajo po zraku. Na teh si bo zagotovo polomil zobe in še njegovi karieri bi lahko srečanje s temi letečimi sloni zelo škodovalo.

Očita sindikatom reprezentativnost in jim jo postavlja pod vprašaj. Kdo za boga milega pa je njemu podelil kakšno reprezentativnost in za kaj, da nam ne da miru in se nam zajeda pod kožo, nam venomer nekaj dopoveduje, čeprav ga nismo ničesar vprašali, nas lovi povsod kjer koli pač že smo in kar koli kje počnemo. Nič se ne spomnim, da bi ga kdaj kot državljani pooblastili za kar koli, mu podelili kak mandat za naše zastopanje in govorjenje v našem imenu, za poučevanje o tem kaj je za nas dobro in kaj slabo.

Cenjeni gospod Pezdir, upam, da bodo vašo osebno prošnjo sindikati uslišali ter vas prenehali reketirati in nad vami izvajati nasilje in sočasno upam, da boste tudi vi prenehali reketirati in izvajati nasilje nad nami nič krivimi državljankami in državljani. Posvetite se svojim študentom, svoji oziroma Virantovi stranki ter njenim podpornikom, dolgoletnemu prijatelju, ki vam je zaposlil ženo in kakšnemu drugemu koristnemu delu, ki ga obvladate, nas, ki pa vam nismo storili nikoli nič slabega, pa prosim, pustite lepo pri miru.

6 komentarjev:

  1. Ni Pezdir kriv, če živiš v bolni družbi. Moč sindikatov v sloveniji je sistemska in je problematična z vidika reprezentativnosti.

    Ne se sikirat sej nisi ti kriv, da živiš v Sloveniji. Nam gre itak super in zakaj bi kopirali razne ''neoliberalne'' vzorce.

    OdgovoriIzbriši
  2. Saj rabimo ljudske tribune, pa tudi proti gospodu Pezdirju nimam nič, saj je čisto v redu in prav, da opozarja na stvari in da se kaj kdaj tudi premakne, vse čestitke in hvala za pobude, vendar, oprostite mojemu skromnemu amaterskemu razmišljanju, ali smo s tem gospodom dobili nekoga, ki se prav na vse spozna in vse ve, jaz se zavedam meja svojih sposobnosti in možnosti, če pa je gospod tako zelo univerzalen, pa naj preseka gordijski vozel naše države, vsem nam bo lažje

    OdgovoriIzbriši
  3. ALI SO STRANKE "reprezantativne" ? Vse skupaj imajo manj kot polovico članstva bivše ZVEZE KOMUNISTOV , oziroma manj kot 3 odstotke sloveskih državljanov !

    OdgovoriIzbriši
  4. Narodu skuša vbiti vsaj malček razuma. Je to res tako narobe?
    Več bi rabili takšnih kot je on pa bi se morda kaj spremenilo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Popolnoma se strinjam, sem že večkrat ujel Pezdirja na lažeh.

    In treba biti res neumnim, da bi verjel, da ga skrbi za narod in ne njegov polažaj in lastni žep ter kolikor se da dlje ostati na položaju ter napredovati.

    Pezdir je lažnjivec.

    OdgovoriIzbriši
  6. Sprašujem se, za kaj tolikšna medijska pozornost gospodu Pezdirju, saj ne da mu je ne bi privoščila, vendar poznam kar nekaj ljudi, ki so in se trudijo narediti nekaj, kar bi stvari premaknilo z mrtve točke, pa se o njih nič ne piše in govori, kot da ne obstajajo. Zakaj tolikšno favoriziranje samo enega imena?

    OdgovoriIzbriši