sreda, oktober 03, 2012

Zbrano delo razprav v Državnem zboru poslanca Marijana Pojbiča!

Med vzhodnoštajerskimi volivci poslanca SDS Marijana Pojbiča se je razširila novica, da njihov dragi poslanec, ki so ga na zadnjih parlamentarnih volitvah že drugič izvolili v Državni zbor, pripravlja izdajo Zbranih del svojih razprav v Slovenskem parlamentu.

V velikem navalu navdušenja so volivke in volivci začeli množično klicati razne založnike ter tiskarne po Sloveniji in menda tudi poslanca samega, da bi si z vplačilom prednaročila na to obetajoče knjižno delo med prvimi zagotovili težko pričakovano branje.

Kdaj bo Pojbičevo Zbrano delo njegovih razprav  zagledalo luč sveta še ni odločeno, ker naj bi se avtor še vedno dogovarjal in pogajal s posameznimi zelo zainteresiranimi založniki. Ti so namreč zaslutili odličen posel, ker se zavedajo, da bo zaradi ogromnega interesa slovenske volilne javnosti, zagotovo prišlo vsaj do dveh, če ne celo treh,  ponatisov od katerih bo vsak obsegal nekaj deset tisoč izvodov. Prva izdaja naj bi namreč v celoti bila prodana srečnim predplačnikom. Ostali bomo tako lahko to težko pričakovano knjižno delo kupili šele v drugem ali tretjem ponatisu. Plagiator že pridno varčuje za nakup knjige zbranih razprav v Državnem zboru njemu enega najdražjih  poslancev.

3 komentarji:

  1. ooooo dejte no fakkk, na koncu me bodo na politologiji posiljevali še z takim knjigam:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Nova slovenska politološka znanost bo z izidom tega dragocenega dela zelo obogatena. Prav nobenega študenta ne bo potrebno posiljevati z branjem tega čtiva, ker se bodo zanj kar tepli. Slovenke knjižnice tudi napovedujejo naročilo dovolj velikega števila izvodov, da bi se čakalne dobe za zainteresirane občane kar najbolj skrašale in že delajo sezname izposojevalcev.

    OdgovoriIzbriši
  3. Po kuloarjih se sliši, da bodo čakalni čas in vrste daljše kot ob prihodu novega Applovega iPhona 5...
    Redarji so v polni pripravljenosti, da bodo uspešno zadrževali znanja željne pred vdorom v prostore izdajatelja. Kje bodo prvi primerki uspešnice prešli v roke oboževalcev Gospoda Marijana Pojbiča, izdajatelj vsaj zaenkrat še uspešno skriva, je pa zelo verjetno, da bo skrivnost uspela pricurjati v javnost...

    OdgovoriIzbriši