sreda, oktober 17, 2012

Še ena s pravimi poslanskimi kvalifikacijami torej!


Dnevnik, 17.10.2012

Sestrični Urške Bačovnik Janša se nasmiha poslanski položaj

Poslanca SDS Ljuba Žnidarja bi lahko nadomestila Alenka Koren Gomboc, ki je imela težave s srednješolskim spričevalom

Ali bo 37-letna koordinatorica SDS za koroško regijo, ki je v politiki aktivna zadnjih pet let, sprejela funkcijo nadomestne poslanke, v največji vladni stranki še niso odgovorili.

Čeprav je v svojem življenjepisu pred državnozborskimi volitvami natančno opisala, kje je bila do takrat zaposlena, zaposlitve pri SKB ni natančno navedla - uporabila je namreč samo termin "v bančništvu". Ali je res morala zapustiti službo zaradi ponarejenega spričevala, nam v SKB niso ne potrdili ne zanikali, saj da gre za osebne podatke, ki jih ne morejo posredovati javnosti. Podobno vprašanje smo naslovili tudi na SDS, kjer pa so nam priporočili branje omenjenega življenjepisa.

Simčič, Marinič, Ambrožič in še kakšen neodkrit enako kvalificiran poslanec oziroma poslanka, si že manejo roke. Ustanovili bodo svojo poslansko skupino ter predlagali  novo reformo celotnega šolskega sistema in izdajanja šolskih dokazil v državi, če jih boste še dolgo vlačili po medijih in se zaletavali vanje. Potem pa si boste lahko svoje legalne diplome nekam stlačili, saj z njimi niti poslanec ne uspevate postati. Reve ene!

Ni komentarjev:

Objavite komentar