sobota, oktober 13, 2012

Pred nami je mesec usodnih dogotkov!

Pred nami je mesec usodnih dogodkov. Volilna kampanja za predsednika države, ki se bo sočasno tudi odvijala, bo izrabljena za usmerjanje javnosti od veliko bolj dolgoročno usodnih dogodkov, ki se bodo skrbno režirani odvijali daleč od oči slovenske javnosti. Režiserji usmerjanja pozornosti javnosti in v okviru tega tudi medijskega dela volilne kampanje, bodo državljankam in državljanom pripravili enkratno en mesec trajajočo cirkuško predstavo. Pri spremljanju se vam bo dogajalo, da na trenutke ne boste več prav vedeli ali se kandidati res še potegujejo za mesto predsednika vaše ( naše ) države ali pa morebiti za mesto direktorja kakšnega tretje razrednega cirkusa. Kandidata Zver in Pahor sta v dosedanjem delu svojih javnih nastopov in izjav to že dokazala.

Če želite videti in razumeti tisto kar bo v tem mesecu res pomembno in za vas dolgoročno usodno ter česar vam režiserji na noben način ne bodo želeli pokazati, potem tej kampanji ne posvečajte prav nobene posebne pozornosti. Ne glejte v naprej zrežiranih TV soočenj kandidatov, ker se vam bo do konca utrgalo in če ste danes še normalni, čez en mesec to zagotovo več ne boste. Ob tem pa boste tako zamaknjeni in umsko popolnoma odsotni, zamudili tisto najbistvenejše kar vse usodnega se bo v ozadju dogajalo in zaradi česar vas bo potem še nekaj let hudo bolela glava.

Pripravite se na velike in usodne dogodke ter glejte, da se boste ob pravem času tudi prav odločili. Zgodovina ne pozablja in tudi ne odpušča.


Ni komentarjev:

Objavite komentar