sobota, november 03, 2012

Še vedno to gledate? Ne morem verjeti!

Drage bralke in cenjeni bralci tega bloga, ste res že tako na psu in še vedno nasedate manipulatorjem in gledate ta medijska čreva, ki jih imenujejo soočenja predsedniških kandidatov?

Pred časom sem vas na teh straneh resno opozoril, da če želite ostati normalni, potem se izogibajte tem cirkuškim predstavam, ki jih za namene vašega poneumljanja uprizarjajo nacionalna TV, POP TV in celo nekatere obskurne in popolnoma nepomembne kabelske TV. Tako so trije krepki gospodje na tistih kabelskih TV gnojnicah vsaj za kratek čas zamenjali čredo raznih vedeževalskih babur in to je tudi edina koristna in pozitivna stvar tega cirkusa. Sporočila, ki jih gledalkam in gledalcem pošiljajo tiste vedeževalske čarovnice in ti gospodje kandidati pa imajo popolnoma enako sporočilno vrednost.

Nacionalna TV in POP TV pa imata verjetno skrito nalogo, varovano kot največjo državno skrivnost, kako gledalcem na kar najbolj prikrit in uspešen način, osmešiti aktualnega predsednika Danila in kandidata za še en predsedniški mandat. Trudijo se sicer to nalogo uspešno izvršiti pa jim ravno ne uspeva najbolje, ker pri večini gledalcev prava kljukca na koncu ostaneta ravno njegova proti kandidata bahati Milan in lepi Borut.. Veliki Janez bo po Martinovem, če se ne bo vse izšlo kot je bilo zapovedano, naredil na nacionalki pravo kadrovsko razdejanje in tudi popovci je ne bodo odnesli brez bolečih bušk.

Namesto vsega tega odvratnega nategovanja vašega razuma, raje glejte oddaje tipa  Na zdravje ali tisto oslarijo o gostilni, ki naj bi iskala gospodarja ter mogoče nekaj s področja raziskovanja obzorij duha in podobne slaboumnosti, ki bodo vsekakor manj usodno vplivale na vaše počutje in mentalno zdravje kot ta diletantsko zrežirana soočenja. Saj zdravje pa je menda le naše največje bogastvo in ga ne kaže kar tako ogrožati!

In če ste že zboleli, kako si je potem mogoče pomagati? Do Martinovega vam pomoči ni. Na Martinovo nedeljo zvečer pa hajd v gostilno. zidanico, vinsko klet, bife, k prijatelju, ki uma dovolj zalog pijač ali kamor koli pač že, kje se ga boste lahko do nezavesti napili in si tako očistili možgane. Če pa bo mogoče pri tem s pestmi še krepko obdelati kakšnega vnetega zagovornika katerega koli kandidata, ki še vedno ne bo dal miru, pa si boljšega načina ozdravitve niti želeti ne morete.

Ni komentarjev:

Objavite komentar