petek, november 09, 2012

Očitno hudič jemlje tudi že Jankovičevo Pozitivno Slovenijo!

Vir: sobota info
Aktivnosti lokalnega odbora Jelinčičeve Slovenske Nacionalne Stranke – SNS so po besedah Mirana Györeka, nekdanjega poslanca zamrle, vse manj je tudi članov. Nekdanji poslanec in član omenjene stranke, ki se je po končanem mandatu v opoziciji vrnil na staro delovno mesto kot profesor angleščine, očitke glede pisanja prošenj za lokalno SDS zavrača ter pravi, da je približno 100 do 150 članov odbora že prestopilo v vrste Pozitivne Slovenije.

Samo ti in njim podobni so še manjkali v Jankovičevi PS, da ji lahko napovemo neslaven konec. Janez Janša in njegovi koalicijski kameradi skrivoma od veselja visoko skačejo v zrak. Izida naslednjih parlamentarnih ( rednih ali predčasnih ) volitev sedaj pa res ne bo več težko napovedati in tudi volilne udeležbe ne. 

Boljše za Jankovičevo PS v Prekmurju ( pa tudi v celotnem Pomurju ) bi bilo, če bi imeli samo le pet ( 5) "moralno, politično in ideološko čistih" članov kot pa, da so se okrepili s temi političnimi kameleoni in jebivetri. Na naslednjih parlamentarnih volitvah bomo torej lepo ostali doma ali pa se bomo odpravili na kak prijeten izlet v naravo. S takšnimi člani je potrebno Zorana Jankoviča in njegovo stranko Pozitivna Slovenija na naslednjih volitvah enostavno poslati tja kjer sta danes že stranki LDS in Zares. Je iz Jankoviča sploh mogoče kdaj narediti državnega politika? Očitno ne.

2 komentarja:

  1. Največji fašist je komunist. Samo poglejmo si pingvine. Bivša neonacistka in lipovka je sedaj članica pingvinov. In še teži s strpnostjo. bruhhhhhhhhhh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cenjeni kolega kakšnega komunista nisem uspel najti v niti eni sami slovenski politični stranki.Fašistov pa kolikor hočeš. In če k njim prištejemo še čisto navadne telebane, pa imamo vse pošlihtane in "na broju". Ti pa sedaj svoje uvrsti kakor misliš, da spadajo. Veliko možnosti tako nimaš.

      Izbriši