četrtek, december 27, 2012

Pripravlja se 2. vseslovenska ljudska vstaja

Vir: DNEVNIK, 27.12.2012
Povzeto po v Dnevniku objavljenem prispevku


O datumu lahko odločate tudi vi 
 
Soorganizatorji ljudske vstaje, so na svojih facebook profilih objavili anketo, v kateri lahko ljudje glasujejo o tem, kdaj naj bo izvedena 2. vseslovenska ljudska vstaja. 

Možni datumi so torej četrtek, 10. januar, petek, 11. januar in pa četrtek, 17. januar. Glasovanje poteka na facebook straneh skupin Janez Janša naj odstopi kot premier republike Slovenije, Kričač in Vseslovenska ljudska vstaja 21.12.2012. Sledeč glasovanju do sedaj, je največ udeležencev za datum druge vseslovenske ljudske vstaje podprlo 11. januar 2013. Glasovanje se zaključi jutri ( petek, 28.12.2012 ) ob deseti uri zvečer. 

Omenjene skupine so na straneh zapisale tudi odzive na prvo vstajo, od katere mineva slab teden dni. ''Dosegli smo prvo zmago! Živi in mrtvi (zombiji) smo pokazali, da mora Janez Janša oditi, takoj za njim pa celotna slovenska politična elita,'' so zapisali. ''Ne nasedajte Gorenakovim ocenam o številu protestnikov. Vsi, ki smo bili tam, smo videli in doživeli: bilo nas je vsaj 10 tisoč, nekateri pa pravijo, da nas je bilo še več!”

Obenem pa povezane skupine Janez Janša naj odstopi kot premier Republike Slovenije¨, ¨Kričač¨ in ¨Vseslovenska ljudska vstaja 21.12.2012, opozarjajo, da se je na facebooku pojavil dogodek, ki 04.01.2013 poziva na vseslovensko vstajo. ''Ne bi želeli nekomu delati krivice, a se bojimo, da nekdo prehiteva dogodke. Ali v svoji nebrzdani gorečnosti ali pa po diktatu.'' Dodajajo, da se od tega dogodka distancirajo.

Ne pozabite na v mariborskih zaporih priprte kolege!

Ni komentarjev:

Objavite komentar