sobota, december 01, 2012

Varuhi izročila generala Rudolfa Maistra in generala Franca Rozmana - Staneta sporočajo!


Objavljeno (naj bi bilo) na Facebooku !!!  ( Plagiator prejel po elektromski pošti )

Janez Janša naj odstopi kot premier Republike Slovenije


Pogumni sodržavljani,

tudi veliki večini slovenskih vojakov se ob zadnjih dogodkih v domovini obrača želodec. Ravno tako kot vi, ne razumemo topoglavosti političnih in gospodarskih elit ter njihovega očitnega nerazumevanja sporočil ljudstva. Razočarani spremljamo zlorabljanje v...ojske v notranjepolitične namene, ki ga je ob popolnoma neustreznem času demonstrirala trenutna vlada, z vabilom načelnika generalštaba na nekakšen krizni sestanek. Kriza v kontekstu tega sestanka nedvomno je, pa ne za nas, ljudstvo, temveč za vladajoče elite.
Vojaška doktrina pravi, da »nesi boj k sovražniku«. Z vstajo slovenskega ljudstva ste to pogumno začeli udejanjati tudi vi. Vsakodnevni boj za preživetje, ki ga bijemo s svojimi domačimi na svojih domovih, ste prenesli na vrata elit. Šele zdaj tudi slednje začenjajo čutiti krizo, zato v obupanih poskusih poskušajo rešiti svoje položaje.
Vendar vas naj njihove poteze ne skrbijo. Pri zahtevah ostanite trdni in ne ločujte se na leve in desne. Vse pomembne zmage se zgodijo zaradi enotnosti, vztrajnosti in poguma. Po dvajsetih letih izčrpavanja je čas za novo zmago. Slovenski vojaki smo vedno bili in bomo na strani domovine. Domovina pa smo ljudstvo, v čudoviti deželi na sončni strani Alp.
Popolnoma vas podpiramo v vseh zahtevah, saj so te tudi naše. Če bo prišel trenutek, da nas bodo hoteli zlorabiti še s pošiljanjem na domače ulice, pa ste lahko popolnoma brez skrbi, saj vemo kje in s kom bomo stali – Z VAMI!

28.11.2012

Slovenski vojaki

GOTOVI STE LOPOVI!

Ni komentarjev:

Objavite komentar