sobota, december 15, 2012

Ko ima hudič mlade ..........!

Vladimir Vodušek, novinar, direktor in delodajalec, inkasant, rejec govedi in še veliko  kaj, zadnje čase res nima sreče.

Ko se odpravi po težko zaslužen honorar, ga začopatijo kriminalisti in hajd v zapor. Tam nekaj tednov stoka in joka, se pritožuje nad jedilnikom ter si neizmerno želi ponovno na sonce, dokler iz ozadja ne ukrepajo zdrave sile in mu odprejo vrata zapora, da lahko odide na svobodo.

Z bratom se lotita reje govedi na prostem in nehvaležne živali, da bi se mu maščevale in raje kot bi lepo uživale v rejsko bivalnem nadstandardu, začnejo protestno obolevati ter poginjati in se ob tem še nočejo odvaditi jesti. Ko to ugotovijo pokvarjeni kučanovci,  brž na farmo pošljejo zelene skrajneže ter druge živaloljubce, ki potem obvestijo še neke slabo namerne novinarje in celo veterinarske inšpektorje. Vsi  ti mu potem po nepotrebnem delajo velike probleme ter v javnosti blatijo njegovo ime. Še sreča, da je tu naša Vida, ki potem vso stvar nekako uredi in umiri. Kaj pa je to takega, nekaj v blatu mrtvih krav in zaradi tega potem prav po nepotrebnem še tak kraval. Kot, da Vida in njeni inšpektorji, drugega dela ne bi imeli.

Potem se nadenj spravijo še tisti grozni strici iz ozadja in mu zaradi njegovega velikega prijateljstva z Janezom Janšo, ter iz golega udbo mafijskega maščevanja sedaj želijo uničiti še njegovo zelo gledano in vplivno Info TV, zelo znano po čvekalnici Vroči stol ter  vedeževalkah in vedeževalcih. Vladeku bi toplo priporočali, da vedeževalke in vedeževalce takoj nažene, ker delo slabo opravljajo, ko niti njemu samemu niso v stanju predvideti nesreč, ki se kar lepijo nanj. Kako jim naj potem zaupamo mi, njegovi zvesti gledalci in koristniki uslug ekipe njegovih napovedovalk in napovedovalcev bodočnosti ter sreče.

Kot danes poroča Žurnal 24.si pa so se sedaj, zagotovo vzpodbujeni od zunanjih temnih ter rdeče obarvanih komunističnih sil, nadenj spravili še njegovi nekdanji zaposleni, ki bi radi neizplačane plače in druge prejemke iz dela ter mu spravili za vrat celo tožilca in ovadbo. Le kaj vse hudega bo našega Vladeka še doletelo v prihodnosti? Prav imajo vsi tisti, ki pravijo, da ko ima hudič mlade, jih ima za celo čredo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar