petek, marec 16, 2012

Tudi trgovanje z mrtvimi dušami je lahko koristno!


Dnevnik, 16.03.2012

Ljubljana - Vlada nadaljuje serijo kadrovskih zamenjav - na včerajšnji seji so se te nanašale predvsem na ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, najbolj odmevna pa je bila razrešitev direktorja Arhiva Slovenije Dragana Matića, ki ga je zamenjal zgodovinar in predsednik vladne komisije za reševanje vprašanj prikritih grobišč Jože Dežman.

Pretekli trud Jožeta Dežmana le ni bil zaman. Doslej je z lopato tekal po deželi in razkopaval gomile in sedaj bo prekladal arhivske dokumente ter brskal po njih, da bi morebiti našel kakšne nove žrtve za javni linč. Udbovci, esdevejevci, partizani, komunajzarji, deklarirani levičarji, tranzicijski levičarji, jankovičevci in ostali izrodi nesrečnega slovenskega naroda pripravite se. Pripravite pa se tudi tisti, ki v tej družbi kaj pomenite, pa niste bili nič od prej naštetega. Ste pa politično ali ideološko na nepravi strani ali vsaj dovolj odločno in glasno niste na "naši" pravi strani. Za vsak slučaj se bo preverilo, če morebiti o vas le ni kje kaj zabeleženo. Če doslej še ni, pa nikjer ne piše, da če bo tako zahtevala nuja, v bodoče kaj ne bo.
Ker Dežman zagotovo upokojitve na tem delovnem mestu v Arhivu ne bo dočakal, mu Plagiator toplo svetuje, da kot direktor takoj izda naročilnico za nabavo novega ter najzmogljivejšega fotokopirnega stroja. Previdnost je mati modrosti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar