ponedeljek, marec 19, 2012

Sem res le pritlikavi bralni pohabljenec?


Spletna stran ….IN MEDIA RES…
Avtor: Boris Vezjak

Intervju z Mirom Petkom, vodjem direktorata za medije

Miro Petek o MLADINI:
  • Zaupanje v Mladino je zelo nizko. Razumljivo, lažnivcem ne verjamemo, tudi če kdaj govorijo resnico.
  • No, po vsebini je Mladina na ravni brezplačnikov
Miro Petek o DNEVNIKU:
  • Že dolgo ne berem pritlikavih moralnih novinarskih pohabljencev
Miro Petek o DELU:
  • Uradni list tranzicijske levice berejo le še po službeni dolžnosti
  • Udbomafijski uradni list  počasi ostaja brez relevantnih tem.
Šef vladnega direktorata za medije gospod Miro Petek pa nam ne pove katere medije pa naj državljanski reveži sploh še beremo, da bomo deležni le prave in čiste resnice. Sporoči  pa nam, da Mladina, Delo in Dnevnik niso za branje, ker so pod vplivom tranzicijske levice ter udbomafije in prispevke v teh medijih pišejo lažnivci in moralni pritlikavi novinarski pohabljenci. 
Sedaj sem pa res v hudih dvomih, ker ravno te medije sem doslej redno tudi prebiral. Torej mora z mano biti nekaj hudo narobe, če berem tako sporne medije, ki jih pišejo takšni novinarji kot jih strokovno označi šef direktorata za medije. Spadam torej med bralce, ki jih je mogoče brez slabe vesti označiti za tranzicijske levičarje in nepoboljšljive pripadnike udbomafivije. Ker berem te laži v teh navedeno spornih medijih, sem torej tudi označen kot pritlikavi bralni pohabljenec.
O tej svoji bralni kvalifikaciji v katero me je cenjeni Miro Petek uvrstil pa moram v prihodnosti resno razmisliti. In tudi o osebi, ki mi jo je izrekla. Pa skoraj zagotovo tudi o tistih v imenu katerih sem bil tako okvalificiran.

Je pa gospod Petek kot kaže ostal v tem intervjuju nedorečen in mi je pozabil v branje priporočiti Demokracijo, Politikis.si, Požareport, Reporter, spletni Časnik, Družino in tem medijem podobne visoko kvalitetne valilnice novih čistih resnic. Mogoče pa bo to storil v kakšnem naslednjem intervjuju.

Ni komentarjev:

Objavite komentar