sreda, marec 21, 2012

Tina in Špela sta se potrepljali po riti!

Tina in Špela naj bi bili proti!
Kdo je le avtor tega propagandnega video zmazka, ki  ne bo nikogar prepričal, da bi na referendumu glasoval proti družinskemu zakoniku ? V smeh pa bo skoraj zagotovo spravil vsakega, ki si bo video spot ogledal.
Da bi vsaj poljub posneli tako kot je treba. Saj ju menda ne bi pobralo, če bi se vsaj za potrebe video spota malo poljubili in ne le prislonili mladih ličk. Edino kaj bi naj spominjalo na to, da sta lezbijki pa so le njune ročice s katerimi se druga drugo malo pobožata in držita za ritki, ko nas zapuščata.

Res bi bil vesel, če bi avtorji tega video spota premogli malo hrabrosti in se javnosti tudi predstavili. Saj se menda spodobi, da se avtorji pod svoje umetniške storitve tudi podpišejo. Tine in Špele pa v javnosti niti slučajno naj ne razkrijejo, ker jima bodo za dolgo časa nakopali hude težave. Pa ne zaradi tega, ker naj bi bili istospolni ( lezbijki ), kar skoraj zagotovo nista, temveč, ker sta bili toliko naivno neumni, da sta nasedli nekim amaterskim tepcem, ki so ju grdo zlorabili.

2 komentarja:

  1. Naslednji korak sta dva geja, ki na videu trdita, da je treba homoseksualce poslati na zdravljenje, al kaj?

    OdgovoriIzbriši
  2. Te zahteve so iz teh krogov pred časom že bile. Možno je, da se ponovijo.Naslednji teden bomo videli kako se bo zgodba dalje odvijala.

    OdgovoriIzbriši