nedelja, julij 15, 2012

Plagiator vam ponuja rešitev iz zagate!


Vir. Spletno Delo, 14.07.2012

Delo poroča, da slovenska vlada pod vodstvom premiera Janeza Janše državnemu zboru ter pristojnemu delovnemu telesu, ne želi v obravnavo posredovati poročila, ki obravnava zaznane oblike ekstremizma v državi Sloveniji. Razlog naj bi bil, ker poročilo ni primerno uravnoteženo, saj je bil zaznan le desni ekstremizem niso pa mogli odkriti dovolj primerno izraženega levega.

Tako Delo med ostalim zapiše: 

»Parlamentarnega nadzora nad delom obveščevalno-varnostnih služb aktualna oblast ne sprejema kot enega od mehanizmov za preprečevanje in odkrivanje nepravilnosti in anomalij, ki se lahko pojavljajo v okviru nadzorovanih institucij, pač pa kot nepotrebno motnjo,« je Zvone Černač (SDS) v vlogi predsednika komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb povedal pred enim letom.
Parlamentarna komisija poročila o ekstremističnih skupinah pri nas še vedno nima, vlada pa komisiji ne pošlje niti pojasnila o tem, zakaj ta smešna ignoranca.

Plagiator ugotavlja, da je zadrega vlade in Janeza Janše res neprijetna in jima nesebično ponuja primerno rešitev. Plagiator se tako sam javno razglaša za levega ekstremista in s tem povsem prostovoljno ter neodvisno od kakšnih zunanjih pritiskov, nudi vladi rešitev za uravnoteženje tega poročila, ki ga bo potem lahko mirno poslala v obravnavo pristojnim organom in državnemu zboru. Za domovino in njeno moralno higieno ter ideološko uravnoteženje se je kdaj pa kdaj pač potrebno tudi žrtvovati in Plagiator bo to storil z velikim veseljem za naše obče dobro ter v korist domovine.

Prepričan sem, da bodo vlada, Janez Janša in njegova ideološka partnerica Ljudmila Novak, to ponudbo sprejeli z odprtimi rokami in največjim veseljem ter seveda tudi z ustrezno izraženo hvaležnostjo do žrtve, ki jo Plagiator tako velikodušno polaga na oltar domovine. 

Primeren in odobravajoč odziv pa Plagiator pričakuje tudi od samooklicanih slovenskih levičarjev, ki jih vodita strankarska veljaka Lukšič in Jankovič ter seveda od članov Stanovnikove organizacije, ki ohranja spomin na vrednote NOB. 


Posebno močno ( tiho in javno )  podporo Plagiatorjevemu žrtvovanju pa je upravičeno pričakovati od vseh nekdanjih članov ter predvsem funkcionarjev Zveze komunistov Slovenije, Zveze socialistične mladine Slovenije, Socialistične zveze delovnega ljudstva Slovenije in Zveze socialističnih sindikatov Slovenije, ki so danes prav lepo uravnoteženo razkropljeni po vseh strankah. Še največ jih najdemo prav pri vodji znamenitega pohoda v Jajce in nekoč visokem republiškem mladinskem funkcionarju. Pa tudi pristašica vodenja države s trdo roko in tako zelo boga boječa Ljudmila ni brez njih. 


Plagiator se vsem že v naprej zahvaljuje za  vse izraze podpore in morebitne čestitke in se javno odreka časti, da bi se kdaj kakšno letališče, ulico ali vojašnico poimenovalo po njem.

Ni komentarjev:

Objavite komentar