sreda, julij 11, 2012

Karlek ti si car!

Karlek čestitam! Ne poznam na slovenskem politika, ki bi bil tako vešč manipuliranja s svojim članstvom in svojimi volivci, ki bi ti bil raven. Pravzaprav bi ti vsi strankarski in politični kolegi, tako tisti v koaliciji kot oni šalabajzerji v opoziciji, morali neizmerno zavidati. Saj verjetno skrivaj ti.

Še včeraj so ubogi upokojenci ter ostala brezpravna in na dno družbe pahnjena raja, z odprtimi usti in upanja polnimi srci poslušali tvoja zagotovila kako se boš na vladi in v parlamentu zanje postavil in že danes si jih prav prefinjeno postavil na realna tla, da so jim ostala le še od začudenja odprta usta in bebav pogled. Tako se dela v politiki, če se želiš obdržati v sedlu.

Če Janša tebe in tvoje "upokojenske ?" stranke ne bi imel v svoji vladajoči koaliciji, bi si enostavno nekaj podobnega moral izmisliti. Vem, da si zelo skromen in bi mi skoraj zagotovo sedaj odgovoril, da vse le ni samo tvoja zasluga in da so zaslužni tudi tvoji strankarski kameradi po regijskih in občinskih strankarskih odborih, ki na terenu zelo uspešno motajo tam živeče članstvo in naivne strankarske vernike. Zato seveda tudi njim moje čestitke. Vendar ti Karlek pa si v tej stranki le glavni in spodobi se, da največ časti korektno pripišem tebi ter še nekaj malega tvojim poslanskim marionetam. Res si sestavil ekipo za v parlament, ki ti jo lahko še Janša zavida, čeprav so ti njegovi in Ljudmili glede intelektualnega nivoja zelo huda konkurenca. Občasno uspevate preseči celo ljudskega Pukšiča. Kar tako naprej, cenjeni Karlek, ker ljudstvo, ki sicer praviloma slabo pomni, si pa občasno le kaj zapomni. Upaj le, da si bodo zapomnili samo tvoje obljube in ne tvojih dejanj ter zanje koristnih uspehov.
Vse lepo ti želi Plagiator!

Ni komentarjev:

Objavite komentar