torek, julij 17, 2012

Plagiator je zgrožen nad naraščajočo konkurenco!

In sedaj še poslanec Jankovičeve Pozitivne Slovenije Borut Ambrožič. Pa to še Mariborčan. Dobro, da to radi počnejo Ljubljančani in njim podobni smo vedeli. Saj res, Maribor se tudi na tem področju ne da.

Čujte vi, koliko takšnih pa vas še je v tem ljubem slovenskem parlamentu? Eden goljufa na izpitu, drugi ponaredi diplomo, tretji prepiše magistrsko nalogo nekoga drugega in s tem magistrira, četrti prepisujejo plonk ceglce Merklove ali Sarkoziya in podobnih EU čarovnikov, peti prepisujejo od najbolj zabitih neoliberalnih ekonomskih strokovnjakov in šesti sploh več nič ne prepisujejo. temveč le bebavo ponavljajo za svojimi političnimi, ekonomskimi, finančnimi in drugimi vzorniki.

V tako hudi konkurenci se kot Plagiator več ne znajdem prav in ves nesrečen vedno bolj resno razmišljam, da bi se dal prekrstiti. Ker pa z RKC nimam ravno najboljših odnosov in tako s te strani tovrstne usluge ne morem pričakovati, sprašujem ljubljanskega župana Jankoviča ali še obstaja civilni krst in če bi mi on želel biti krstni boter? Boter je že najmanj dvema šalabajzarskima plagiatorjema in ni hudič, da ne bi tako sedaj bil boter še meni kot pravemu in edino  izvirnemu  Plagiatorju, ki me niti na novo odkrivati ni potrebno.

Pa sem se zadnjih nekaj let začuden spraševal odkod za vraga se je v tej deželi naenkrat vzelo toliko magistrov in doktorjev znanosti. V kateri koli grm brcneš iz njega kot jata vrabcev prifrčijo golobradi magistri in doktorji in še skoraj pubertetniške magistre ter doktorice. Počasi se mi razkrivajo tudi skrivnosti tega misterija. Nekaj pa mi je že sedaj več kot jasno in sicer, da kvantiteta res ni nujni pogoj za kvaliteto.

1 komentar:

  1. Hej Plagiator ,ali veš kater poklic bo najbolj cenjen čez 20 let? To pomeni tudi najbolje plačan! SMETAR! Saj vsi ostali bodo doktorji in magistri! Glede na njihovo kvantiteto in predvsem KVALITETO, bo njihova tržna cena zelo pičla , saj že danes mora država subvencionirati njihovo zaposlovanje, saj je očitno da z njihovim znanjem nima gospodrstvo kaj početi ! V negospodarstvu pa nam samo grenijo življenje !

    OdgovoriIzbriši