nedelja, februar 12, 2012

Si nekateri res želijo državljanske vojne ?

Vir: DRUGI DOM


(Tomaž Majer )Gašper Blažič, Demokracija:
Razlika od tedaj je samo ta, da sedaj prihaja zadnja faza slovenskega neokomunizma, ki naj bi bil tudi dokončno poražen. Upajmo pa le, da bo ta poraz čim manj krvav.

P.S.( Drugi dom) Gašperja Blažiča vljudno obveščam, da ima moja lovska/športno-strelska/neokomunistična (a zelo miroljubna) familija po zadnjem štetju v omarah približno 4-5 delujočih in učinkovitih pokalic. Pred ornaniranjem na temo krvavega obračuna zato priporočam resen premislek & uspešno rehabilitacijo v najbližjem centru za mentalno zdravje.

Ali gre pri nekaterih res le za kratkotrajno popolno opitost nad uspehom njihove politično ideološke opcije pri prevzemu oblasti v Sloveniji ali pa gre za čisto navadno patološko norost. Če gre za slednje, potem ima država za takšne primere ustanovljene strokovne ustanove, ki bi jim morebiti še lahko pomagale, če seveda ni že prepozno. V politični besednjak vnašati izraz kot je "krvav poraz" političnih nasprotnikov je hudo nevarna reč in bi se kazalo ob tem zavedati, da so tudi "naši-njihovi" krvavi pod kožo in da je tudi "naša-njihova" kri tekoča. V vsaki normalni in demokratični družbi bi nekoga, ki javno govori ali piše o "krvavem" spopadu hitro pospravili ali v zapor ali pa v norišnico. Tretjega ni. Razen verjetno v Sloveniji kjer bo tak glasnik "krvavih porazov" politično ideoloških nasprotnikov verjetno na koncu ( za omejen čas ) počaščen s kakšnimi posebnimi privilegiji in ugodnostmi. Blažiča bi kazalo opozoriti, da nič na tem svetu ni večnega in tudi oblast njegovih tuzemskih slovenskih malih bogov ne. Spomin ljudi pa bo vsekakor segel dalj kot moč oblasti tistih, ki jim danes poje hvalnice in se jim dobrika ter jim leze v rit.

7 komentarjev:

  1. Če ta tip na sliki ni umsko moten, potem je situacija še hujša: Gašper Blažič je do skrajnosti POKVARJEN in kot tak zelo nevaren družbi. Mnoge obveščevalne službe zato dobro vedo, zakaj je dobro take izmečke treba brez velikega hrupa odstraniti. Če jim policija nič ne more, ker je bojda po zakonu "čist", kako potem sploh ukrepati? Sedaj, ko so na oblasti janševiki, bodo taki škodljivci kot je Blažič, še bolj zaščiteni...

    OdgovoriIzbriši
  2. Očitno gre za bolnika. Pa še malce preplašenega, kot bi sklepal iz njegove izjave o njegovih upih. Takšni so lahko nevarni, kot Brevik. Se jim pač paranoično "zasuče". Zat pa morda dokončna odstranitevle ne bi bila tako neprimerno dejanje. Zaščita večine pred posameznim motencem ranga "Majer". :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja, nekateri se res ne zavedajo najosnovnejšega, da se ti želje lahko uresničijo, kar bivanje na psihiatriji tudi je, vsaj po njegovem pogledu in pisanju tako sklepam, da si to zares želi...

    OdgovoriIzbriši
  4. Če mislite, da bo šel sam na psihiatrijo, se motite. Razen če ga bodo odpeljali - takrat, ko bo prepozno. Tudi za Breivika je bilo že prepozno, saj je pozornost vzbudil, ko je postrelil nekaj deset nedolžnih ljudi. Pri Blažiču je tako.. začelo se je z gostilniškimi pretepi, pa pedofilijo.. kdo ve, kako se bo to končalo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hehe kolikor berem ste tu sami "borci za vrednote NOB". No, ne veselite se prehitro, nas je v Sloveniji še vsaj pol milijona Gašperjev Blažičev in če mislite, da boste tako lahkotno zradirali še zadnje ostanke Slovenstva, kot vaši s krvjo umazani dedki, se pošteno motite. Tokrat ne bo orožja z Rusije in poživinjenih srbopartizanov, ki bi pomagali vašemu gibanju pri etničnem čiščenju vsega kar ni rdeče.
    Ne glede na to koliko si prizadevate oblatiti človeka, se zavedajte, da ste na koncu še vedno zafrustrirani posamezniki, fanatični borci propadlega in obsojenega totalitarizma, ki so mu dnevi v Evropi šteti. Migracija v S. Korejo morda niti ne bi bila tako slaba opcija, mar ne? Če ste že neokomunisti v besedah, bodite tudi v dejanjih. Sajonara.

    OdgovoriIzbriši
  6. Anonimnežu, ki zagovarja desno stran:
    Ne bom stresal odvečne patetike, ampak rečem ti tole: sem še dokaj mlad, zato imam morda tudi dovolj železne živce, da lahko prenašam izpade klero-janšistov tvoje sorte. Toda verjemi mi, da to ne bo trajalo v nedogled, ker vi klerodomobranski desnuharji postajate vedno bolj pritlehni in vse huje izrabljate (bolje rečeno: zlorabljate) potrpežljivost nas, normalnih Slovencev, ki spoštujemo vrednote NOB in nam ni treba verjeti nobenim farjem, da nam solijo pamet s prižnic. Verjemi mi, nekega dne - in to ni več daleč! - bo tudi meni dovolj vsega in se bom z velikim veseljem pridružil gibanju, ki si bo za svoj cilj izbralo POPOLNO EKSTERMINACIJO IN LIKVIDACIJO VSEH POJAVOV KOLABORACIJE, DOMOBRANSTVA, KLERIKALIZMA, JANŠIZMA IN GNILE ZAHODNE VATIKANSKE BURŽUAZIJE!! In verjemi mi, da se ta dan jeze zelo hitro bliža!! Še vedno imate čas, da s svojim nizkotnim dejanjem prenehate in se pokesate, čeprav vedno manj verjamem, da ste zmožni tega. Ko bo prišel čas plačila, usmiljenja ne bo več. Še najmanj pa za klerojanšistične pedofilske izmečke tipa Gašper Blažič - take psihopatske pošasti, kot je on, bi v vsaki normalni državi končale na vislicah. Treba je uničiti to nesnago, ki iz sebe bruha sovraštvo in grozivito pokvarjenost!! PS: Zgleda, da vas dogodki iz leta 1945 niso nič izučili - še naprej zagovarjate klerikalizem, narodno izdajo ter fašizem. Res ste ena smrdljiva golazen. Svetlana Makarovič je prav povedala: sovraštvo do drhali vaše sorte je državljanska dolžnost vsakega normalnega poštenega Slovenca!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bravo za gornje pisanje...ampak mislim, da edino to, da pričnemo skupaj gledati v bodočnost bo za Slovenijo rešitev...
      kajti:VSI smo na potapljajoči ladji .....

      Izbriši