četrtek, februar 23, 2012

Kako se pod aktualno oblastjo usvarja nova sodna praksa!

Poslanca Mariniča spet ni bilo na sodišče

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da kaznivo dejanje napeljevanja k ponarejanju listin zastara po sedmih letih, torej letos. 

 Mar ti sodniki ne vedo komu bi radi sodili? Branko Marinič je član vladajoče SDS in naj sodnikom to končno nekdo že pove, da se ne bodo zaletavali v misijo nemogoče. Res je nujno potrebna temeljita reforma slovenskega sodstva kot to predlagajo v spisku zahtev za spremembo slovenske ustave v SDS, Soditi Branku in njegovemu strankarskemu šefu v času, ko sta oblast! Kje pa je kdo to že videl? Prav skrbi me, da se kakšnemu sodniku ali sodnici ne bi slučajno do konca sfrcljalo in bi morebiti celo takoj razpisal novo obravnavo preden zadeva res zastara ter za našega Brankeca odredil prisilno privedbo s policijo. Ta sodnik ali sodnica naj si še pravočasno podaljša potni list in doma spakira kovčke, ker po tem dejanju za takšna opravila veliko časa ne bo imel/a več na razpolago.

Me prav zanima kako bi sodišče v takšnem primeru ravnalo, če bi slučajno bil obtoženec Plagiator, torej jaz? Ne trudite se, ker odgovor poznam!

Ni komentarjev:

Objavite komentar