četrtek, februar 09, 2012

Janša ga je potolažil!


Politikis.si
08.02.2012

Danes je Politikis.si ekskluzivno poročal o včerajšnjem izredno neljubem dogodku, ko so novega ministra za izobraževanje, znanost, kulturo in šport Žiga Turka najprej nekulturno izžvižgali, potem pa so se nanj spravili celo z grobimi fizičnimi kretnjami in s prostaškim ozmerjanjem. Tako je neka ženska Turku žugala tik pred obrazom in nekaj nekulturno in neartikulirano kričala. Neki možakar s črno kapo, pa je Turku prav tako neposredno v obraz zakričal “smrad” in ”smrdiš”. 

Plagiator je obveščen, da je bodoči minister "mega" ministrstva Žiga Turk danes zjutraj ves skrušen in nesrečen obiskal svojega bodočega šefa Janeza Janšo in mu zagotovil, da res ne smrdi, ker žena uporablja najbolj dišeče pralne praške ter mehčalce in da sam redno uporablja najdražje, v Franciji kupljene, moške parfeme, kolonjske  in vodice za po britju.
Janša ga je pokroviteljsko pomiril, da je sedaj pač čas, ko ima veliko ljudi zamašene nosove in vonjav ali sploh ne zaznava ali pa jih zaznava nerazločno. Ob odhodu Žige iz Janševega kabineta, pa mu je bodoči šef vendarle še svetoval, da naj s temi dišavnimi sredstvi ne pretirava, ker več pomešanih lahko ustvari prav nasproten učinek od željenega. Žiga mu je obljubil, da bo njegov nasvet vsekakor upošteval.

Ni komentarjev:

Objavite komentar