petek, februar 24, 2012

Borut Pahor ne izgublja časa!


Gregor Virant in Borut Pahor sta se neformalno pogovarjala o podpori na jesenskih predsedniških volitvah. Predsednik parlamenta meni, da bi bil nekdanji premier dober predsednik republike.

Dogaja se točno to kar smo napovedali, da se bo. Pahor išče podporo za svoj nameravani naskok fotelja predsednika republike pri desnici. Z Janezom Janšo sta že dolgo dogovorjena  in tukaj težav ne bo. V drugem krogu, ko bo Zvera odneslo, ima zagotovljeno podporo SDS. S tem pa seveda tudi že Ljudmiline NSi in Radovanove SLS. Tega nepredvidljivega Viranta, ki vedno eno govori in potem nekaj povsem drugega stori, pa je potrebno pravočasno obdelati. Potem mu ostane le še Karlekov DeSUS, ki pa nek hud problem tudi ne bi smel biti. Hudič bi pa nastal, če bi se zaradi uravnovešanja mednarodnega političnega vpliva v Sloveniji, tokrat v volitve vmešala ruska ambasada in odločila kdo bo predsednik države.

Prav je, da se našemu Borutu omogoči priti v predsedniški kabinet, da bo lahko dokončal to kar je kot predsednik vlade začel. Če mu Slovenije ni uspelo do konca uničiti kot predsedniku vlade, pa jo bo kot predsednik države. Vsako delo je pač potrebno dokončati. Pod njegovim predsednikovanjem bo država Slovenija eden najbolj trdnih ter vsega zaupanja vrednih članic Združenih držav Evrope pod modrim vodstvom Nemčije. Kako lepa bodočnost se nam obeta!

Ni komentarjev:

Objavite komentar