sobota, februar 04, 2012

Karlek ti si car!

Karlek uspelo ti je! Ne me basat. Kako si le uspel prepričati tistega trdoglavega Grosupeljčana, da ti je odstopil zunanje ministrstvo? Res si car. Skoraj zagotovo ima tu prste vmes tudi ameriški ambasador. Seveda ne boš priznal, vendar sem prepričan, da si tudi njega zmotal, ko si bil pri njem na prijateljskem posvetovanju.Vsaka ti čast.

Sedaj si na konju. Tisti tvoji kandidati za britof naj se še kar malo razburjajo in bentijo. Če se ne bodo umirili tukaj in zdaj, se bodo pa potem na oni drugi strani. Tam bodo imeli dovolj časa za razmišljanje o tem kako si jih nategnil.
Karlek čuj, tistega svojega prleškega poslanskega potrčkota boš vzel s sabo na ministrstvo? Koristi od njega sicer ne bo, škode ti pa tam tudi ne bo delal. Boš imel vsaj koga na katerega se boš v težkih trenutkih lahko naslonil in bosta skupaj zvrnila kak deci ali dva. Karlek tako na uho ti bom šepnil, da imam že dolgo željo, da bi tudi sam nekoč postal kak ambasador ali kaj temu podobnega. Bi se dalo nekako urediti? Daj, no!

1 komentar:

  1. UFFF,UFFFFF , amo pomislite kam je padla LJUBLJANSKA zunanja politika? Ministra, ki v prejšji vladi ni bil dober niti za kante za smeti, je sedanja vlada postavila za zunanjega ministra ! Njegove reference so , da je bil rojen v tujini in tam nekaj časa gulil šolske klopi!
    Sicer pa ceno vladi zagotovo dviga ministrica za tako ali drugače bežeče Slovence in tiste , ki bi radi ostali , pa so jih naši sedanji "prijatelji" kot šunko odrezali Italijanom in Avsrijcem ! Baje je dobila častni doktorat od UNIVERZE , ki ni še niti SPOČETA!!!!

    OdgovoriIzbriši