petek, februar 10, 2012

Priimitivna priliznjenost " Erste Klasse"!

POLITIKIS.si

10. 02. 2012 

Slovenska tiskovna agencija je danes objavila biografijo predsednika 10. slovenske vlade Janeza Janše. Na tem mestu jo objavljamo v celoti in dodajamo, da je pod tem člankom komentator z vzdevkom "Slovenec" poimenoval Janšo z enim "največjih slovenskih sinov", čemur bi verjetno precej Slovencev in Slovenk tudi pritrdilo.

 Joj...joj...kaj pa je tem slinavcem? In to STA? Dobro, Politikis, pa Požar, in Demokracija ter še Reporter, to že lahko razumemo in kaj podobno pritlehnega in slinavega tudi pričakujemo. Od STA pa skoraj več ne, čeprav smo v času Janševega prvega mandata bili prav od te državne agencije tudi že osrečeni s podobnimi slaboumnimi ogabnostmi.
Kaj ti tepci res verjamejo, da Janši s takšnimi primitivnimi zapisi delajo kakšno korist? Mogoče trenutno godi njegovi nečimrnosti, vendar bo tega hitro konec in "največji slovenski sin" bo že čez nekaj dni ali največ tednov, pod budnim in ostrim očesom nekaj sto tisoč Slovenk in Slovencev. Ti pa bodo od svojega "največjega sina" zahtevali boljše in znosnejše življenje, delo, zaslužek za plačilo položnic in hrane sebi ter svojim otrokom, za plačilo kurjave, šolanje, obleke in vse drugo kar za svoje življenje nujno potrebujejo. Hitro bomo videli koliko je "največjega slovenskega sina" v hlačah in dejanjih ter ne le v lepih besedah, obljubah in jahanju vranca že zdavnaj preteklih zaslug. 
"Največji slovenski sin" ima odlično priložnost, da to tudi postane. Jo bo izkoristil? Če jo bo na pravi način in v korist večinskega dela obubožanega naroda, potem mu njegovi današnji slavospevci ne bodo več peli hvalnic, ker bo krepko po betici udarilo najprej prav te in takšne. Ljudstvo bo pripravljeno varčevati in pas zategovati, se odrekati in trpeti ravno toliko kot Janševi današnji slavospevci in niti malo več. Dobro bi bilo, da bi se vsi ti tega že danes zavedali, da potem ne bo prepozno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar