torek, februar 21, 2012

Pa je Radovan le dočakal svojih pet minut!


Grožnja z bombo v SLS

V SLS so prejeli obvestilo o podtaknjeni bombi v prostorih stranke v Ljubljani. Po policijskem pregledu se je izkazalo, da je šlo za lažni preplah. Neuradno: neznanec v pismu grozil z "bombnim ognjemetom nasproti parlamenta"

Končno je Radovan Žerjav le dočakal dan, ko se je lahko izravnal s svojim vzornikom Janezom Janšo. V vsem ga je že posnemal, v bahatosti celo že malo prekašal. Le bombe, ki jih ima Janez Veliki že kar nekaj, še v njegovi SLS niso imeli in sedaj so končno dobili tudi še to. Plagiator je od insajderja v Radovanovi stranki dobil informacijo, da bi Radovan srčno rad vsaj eno, če že ne dve, dobri grozilni pismi v katerih naj bi se grozilo njemu osebno in morebiti še kakšnemu funkcionarju stranke SLS in potem bi se s svojim vzornikom Janezom počutil povsem izravnanega. Piscem tovrstnih pisem naj bi baje resno  zagrozili, da če tega pisma v kratkem ne bo nihče napisal, ga bodo napisali kar sami.

1 komentar:

  1. Žerjav je odločen in marsikaterimenedežer bo imel težave, ko bo dokazoval svoje uspehe. Bleferji, kakršen je Pavček, pri Žerjavo ne bodo dihali.
    Je morda to vzrok za napade?
    Prav gotovo!

    OdgovoriIzbriši