četrtek, januar 10, 2013

Vsi smo že ali pa bomo postali "Karba"!


Vir: MLADINA, 10.01.2013

»Izpodkopavanje avtonomnosti medijev kot javnega nadzora politike traja v naši državi že vrsto let. Začelo se je z bolj ali manj kriminalnimi posegi v lastniško strukturo medijev in poskusi njihove popolne podreditve politiki in posameznim strankam, nadaljuje se s sistematičnimi napadi na dostojanstvo in poslanstvo javnih medijev in z nedopustnimi praksami pritiska na novinarje, posebno tiste, ki se ukvarjajo z raziskovalnim novinarstvom. Takšen novinar je tudi Dejan Karba.«

Tanja Fajon in Ivo Vajgl, poslanca Evopskega parlamenta, v sporočilu za javnost


Jutri gremo v napad – Druga vseslovenska ljudska vstaja 11.1.2013





Ker naši politiki še vedno ne razumejo na številnih demonstracijah izraženih zahtev, oziroma jih ne želijo razumeti, se jutri, 11.1., obeta še večji protest s še večjo udeležbo in enotnimi zahtevami. »Pozivamo vse državljane in državljanke, da se udeležijo protestnega shoda, ki bo potekal pod enotnim geslom: ZAHTEVAMO ODSTOP POLITIČNE ELITE!!! Pokažimo jim, da nam ni vseeno in da ne mislimo odnehati, dokler se kaj ne spremeni!« sporočajo organizatorji 2. Vseslovenske Ljudske Vstaje na uradnem dogodku socialnega omrežja Facebook.

Tudi za odpuščenega novinarja Dejana Karbo, za svobodo slovenskih medijev, za demokracijo in socialno pravičnost, za državo državljank in državljanov in ne le izkoriščevalskih elit in drugih na njih prisesanih parazitov, za lačne državljanke in državljane in lačne njihove otroke, za izbrisane in brezposelne, za kapitalistične tlačane in sužnje, za pravno državo, za javno šolstvo in javno zdravstvo, proti omejevanju pravice do referendumskega odločanja ljudi, za ločitev cerkve od države, za razvoj in napredek, za slovensko znanost, za osiromašene upokojence, za učinkovito in od politike neodvisno sodstvo, za spoštovanje dostojanstva vseh državljank in državljanov, ......... !

Ni komentarjev:

Objavite komentar