sreda, januar 30, 2013

Udbomafijski strici iz ozadja ponovno udarili!



Vir. Spletna stran POP TV 24 UR 

Ljubljana, 30.01.2013

Poslanka ponaredila tudi priporočilo nekdanjega delodajalca

Ne le da je listina o izobrazbi poslanke SDS Alenke Koren Gomboc ponaredek, KPK je še ugotovila, da je predložila priporočilo SKB banke, za katero se je izkazalo, da ga banka nikoli ni izdala. Gombočeva zadeve ne komentira, v stranki pravijo, da z navedbami niso seznanjeni.

Ustavite vendar že končno to KPK!! Tako dalje več ne gre. Pred nikomer v tej državi nimajo več prav nobenega respekta in nikogar se ne bojijo. Ni jim bilo dovolj, da so tako grdo očrnili našega Velikega vodjo Janeza in mu nakopali kopico težav. Pa o vedno smejočem Zoranu so v tistem pregrešnem poročilu tako grdo pisali kot, da tisti gospodje v KPK še nikoli ne bi slišali, da tisti, ki se veliko smeji, nič slabega ne misli. Če pa že kaj narobe naredi pa je to lahko le čisto naključje , nesrečen slučaj ali pa mu je kdo vse to podtaknil.

In potem še, kako naj ubogi Janez ve odkod je priletel kakšen evro, ko pa ima toliko različnih virov ter ob tem še toliko obveznosti in dela z vodenjem vlade in svoje stranke SDS. Pa še sestankov Zbora za republiko se mora udeleževati in mednarodne obveznosti in kdo bi vedel kaj vse še ne,  in sedaj naj ob vseh teh zadolžitvah revež pomni še vse svoje gotovinske prilive ter izdatke. Če bi vam iz toliko različnih strani pritekal denar, tudi ne bi vedeli kdaj in od koga ter zakaj je kaj priletelo.

Pa vse to tej pregrešni KPK še ni bilo dovolj. Odslej tudi sam verjamem, kaj verjamem, sedaj vem, da je ta KPK čisto institucionalizirano orodje udbomafijskih stricev iz ozadja, ki jih z lastno roko vodi mali mož iz Murgelj in jim v tej deželi ni več prav nič svetega. Da se lotijo tako simpatične deklice, ki je baje tudi nekakšna predsednica stranke tam na Koroškem in poslanka Janševe stranke SDS v parlamentu ter ob tem še  sorodnica premierjeve žene Urške, je pa res preveč. Saj nekako še razumem, da se fantje tako po moško malo udarijo med sabo. Da pa  tako grdo udarijo po nežni in seveda nič krivi dami, pa je le preveč. 

Če naša draga Alenka pravi, da ni nič kriva, potem pač ni nič kriva in v to se dvomiti ne sme.  Bo že Zbor za republiko vsem dvomljivcem, levičarjem in drugi tovrstni sodrgi, na svoji prvi naslednji seansi pokazal kdo je kaj kriv in kdo ni. Če pa še to ne bo zadostovalo, pa se bo na pomoč poklicalo moralnega teologa Antona Štuheca, ki vas bo vse nevernike in druge dvomljivce dokončno razsvetlil v pravi resnici. Alenkina  resnica in SDS pravica morata zmagati!


Ni komentarjev:

Objavite komentar