četrtek, februar 21, 2013

Voda - dobrina naša vsakdanja!


PODPIS PETICIJE PROTI PRIVATIZACIJI VODE

Slovensko ljudstvo, vlada, ustavno sodišče: Zahteva po ponovni proučitvi Zakona o VODAH


Hvala vsem, ki ste do sedaj prispevali svoje podpise za neodtujljivo pravico do  VODE. Podpisov je do sedaj zbranih 2000.

Obveščajmo naprej, da je potrebno celo Slovenijo povezati v skupen projekt, dober ter nujen za vse državljane, razen za elito kapitalističnih hlapcev in ritoliznikov, ki, z za človekovo življenje nujno dobrino,  hočejo barantati in bogateti.

Naj torej vse državljanke in državljane Slovenije v enotnost poveže skrb in borba za skupno dobro, za svoboden dostop do 'naše skupne vode'.

Vsakdo ima pravico do vode. Nihče si ne more lastiti pravice nad vodo in si je prisvajati, z njo barantati in trgovati. Zrak, zemlja, sonce in voda so naravne dobrine od Boga ali Narave podarjene vsem živim bitjem na planetu Zemlja!  Vse te dobrine bi morale svojo zaščito imeti celo v demokratičnih ustavah, ki bi vsem ljudem zagotavljale svoboden in odgovoren dostop do njih.

Vsako omejevanje teh dobrin je zločin nad človeštvom in naravo in se mu je potrebno upreti z vsemi sredstvi. 

Podpišite peticijo proti privatizaciji vode in naredite vendar nekaj dobrega danes za boljši jutri svojih otrok in vnukov.
Peticijo lahko podpišete na povezavi: http://www.change.org/petitions/slovensko-ljudstvo-vlada-ustavno-sodišče-zahteva-po-ponovni-proučitvi-zakona-o-vodah

Ni komentarjev:

Objavite komentar