ponedeljek, februar 04, 2013

Štejerci danes v MB že trenirajo, Primorci se pripravljajo.......... !

V Mariboru danes že veselo trenirajo vstajniki in policisti na skupni generalni vaji v prostorih in pred zgradbo mariborske mestne občine.

Danes pridobljene izkušnje bodo dobro izrabili v petek 08.02.2013 popoldan na rdečem shodu v Ljubljani.

Na črno-rumenem shodu dopoldan. ki bo na istem mestu in le nekaj ur prej,  policisti ne bodo posredovali, ker se bodo takrat tam zbrali pristaši njihovih policijskih šefov in ne bi bilo primerno.

Protestniki v MB torej danes že malo protestirajo in skušajo vreči mestno oblast. Policisti pa jo z vsemi močmi varujejo ter branijo in protestnike veselo zapirajo ter nezavestne protestnice po ulicah vlačijo. Ob tem, seveda po nesreči in nenamerno,  še kakšnega protestnika ali protestnico malo kresnejo po glavi ali kje drugje, kjer pa seveda tudi boli.

Vrli in za revolucijo vedno pripravljeni bratje Primorci pa so okitili avtocesto s transparenti s katerimi vabijo na petkov obisk slovenske prestolnice in najlepšega mesta na svetu, Ljubljane.

Janša in Jankovič pa vlagata tožbe proti Klemenčiču in njegovi proti korupcijski komisiji. Bratuškova, Erjavec, Virant in Žerjav se dogovarjajo kako se ne bi nič dogovorili in kljub temu obdržali parlament z vsemi svojimi osebnimi prihodki in privilegiji. Lukšič, pa si še ni nabavil kopalk in ga tako ne morejo zvleči v bazen brez vode. Ko pa bo v bazenu voda, pravi Lukšič, pa bo vanj skočil brez kopalk, kot pravi naturist. To bo Bratuvškova dobila velike oči.

Predsednik države Borut Pahor pa je v svojstvu vrhovnega poveljnika slovenske vojske,  danes obiskal vojaškega ministra Hojsa ter neko znano vojaško enoto, da se dogovorijo kako in kaj, če bi morebiti Pahor tako ocenil in Janša ukazal, da je potrebno kje okrepiti sile. Ker sovražnik nikoli ne počiva in nič nas ne sme presenetiti.

Koalicija SDS - ZZR - RKC pa veselo piše grafite, pošilja vabila, organizira avtobusne prevoze, na drogove natika EU in slovenske zastave, pripravlja zaloge raznih okrepčil, sestavlja gesla in sploh so te dni na polno zaposleni. Prosim, da jih pri tem ne motite.

Razni Odbori, Koalicije, Fronte in druge razkropljene vstajniške druščine pa se trudijo s pisanjem in objavljanjem raznih pomirjevalnih sporočil, opravičil ter miroljubnih pozivov in tako nimajo časa, da bi se vsedli skupaj in se dogovorili kako in kaj ter se temeljito pripravili in predvsem organizacijsko in logistično poenotili.

To bo še zanimiv teden, če se je že ponedeljek tako razburljivo začel.

Ni komentarjev:

Objavite komentar