petek, februar 22, 2013

Človek zelo nevarnih namer in dejanj!

Dr. Janez Šušteršič, donedavni minister za finance v razpadajoči Janševi vladi, član in podpredsednik Virantove stranke Državljanska lista ( DL ) in politik, ki ga dobršen del slovenske javnosti pozna ter občuti kot trdega zagovornika neoliberalizma, je tisti gospod, ki si je vzel pravico, da nam zabaranta našo naravno dobrino - vodo.

S tem dejanjem, ki ga je želel tiho in daleč od oči in ušes slovenske javnosti izvesti, bi nas spravil v kolonialni odnos v katerem bi o naši usodii ter usodi vseh naših vodnih virov odločale močne in brezkompromisne mednarodne multinacionalke. Ali je o tem tudi na kakem tajnem sestanku odločala Janševa vlada ne vemo. Vemo pa, da o tem ni odločal in ni bil obveščen Državni zbor in o tem prikritem ter zahrbtnem dejanju finančnega ministra Janeza Šušteršiča ni prav nič vedela slovenska javnost.

Je bil s tem Šušteršičevim poskusom dejanja, ki ga prav mirno lahko označimo kot dejanje uperjeno proti interesom lastnega naroda ter vseh državljank in državljanov in proti interesom države Slovenije, seznanjen njegov strankarski šef Gregor Virant in njuna stranka Državljanska lista, pa seveda tudi nič ne vemo. Vsekakor bo velikega moralista in političnega čistuna Gregorja Viranta kot tudi njegove vidne člane stranke DL o tem potrebno še temeljito izprašati. Ljudje in politiki, takšnih za narod nevarnih namer in dejanj, ne morejo in ne bi smeli več nikoli dobiti prav nobene priložnosti, da bi lahko kot člani vlade ali slovenskega parlamenta, še kdaj odločali o tako pomembnih stvareh kot so razprodaja naravnih dobrin. Voda je lahko le v lasti slovenskih državljank in državljanov ter nikogar drugega. Če bo zaradi tega potrebno zapustiti EU povezavo, pa jo bomo pač zapustili. Počasi bomo namreč imeli teh bruseljskih kapitalsko interesnih diktatorjev in njegovih domačih slovenskih hlapcev ter neoliberalnih pritlikavcev res že preko glave. Se bo kdaj že končno kdo spomnil in začel te ljudi, ki nam uničujejo državo, naravne dobrine in iz nas delajo kapitalske ter vedno bolj odvisne sužnje, pošiljati pred ljudsko sodišče ?  Skrajni čas je že!

1 komentar:

  1. Čedalje bolj sem prepričan, da je JJ res slab politik, ampak tipi kot je Plagiator me vedno znova prepričajo, da je manjše zlo.

    OdgovoriIzbriši