sreda, februar 20, 2013

Srbija se trudi, da bi dobila datum, ko bi dobila datum!

Evropska unija je Srbiji ob priznanju Kosova dodala še en pogoj, ki ga mora izpolniti, če želi zvedeti za datum, ko bo dobila datum.

Sedaj so ji iz EU sporočili, da mora kot drugi pogoj za pridobitev datuma za datum, organizirati in izvesti parado istospolnih po ulicah Beograda.

Srbi se držijo za glavo, ker bi raje sprejeli pogoj, da morajo nasititi vse lačne v Srbiji, ki bi ga vsekakor lažje izpolnili. Ali mogoče pogoj, da morajo pred datumom, ko bi dobili datum, skopati vodni ter plovni kanal od Beograda do Soluna, kot pa varno popeljati nekaj sto gejev in lezbijk po beograjskih ulicah. Če bodo vztrajni pa bodo mogoče ta datum, ko bi dobili datum, le kdaj dobili.

Srbi očitno še niso zreli za sprejem v EU povezavo, ko ne morejo razumeti zakaj EU bolj ščiti istospolne kot pa lačne reveže. Pa jim skušajmo pojasniti. Lačnih in siromašnih je v EU je ogromno in jih je vsak dan več ter tako ne spadajo v ogroženo manjšino kot istospolni, ki tako kot manjšina morajo biti deležni posebne pozornosti in zaščite ter seveda ustrezne promocije. Še vedno ne razumete? Potem vam pač, dragi Srbi, ni pomoči in ne silite tja kjer ničesar prav ne razumete. Saj ne razumemo več niti mi, ki smo že noter.

Ni komentarjev:

Objavite komentar