torek, januar 29, 2013

Dimitrij Rupel že ve kdaj je kaj koristno povedati!

Hudičevi zlobneži, ki si vse beležijo ali celo pomnijo in potem ob najbolj nepravem času uporabijo:



Dimitrij Rupel, 1995

Janez Janša je demagog. V politiki nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. Janšev načrt je spraviti slovenske oblasti v težave, pa naj nas stane kar hoče. Njegov cilj je Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov.

Dimitrij Rupel, januar 2013

Dragi kolegi in prijatelji v Zboru za republiko, zame je Janez Janša iz leta 2013 isti Janez Janša, ki sem ga spoznal leta 1988. Za podporo sodelavcu iz časa osamosvajanja, nekdanjemu ministru, predsedniku SDS in aktualnemu predsedniku vlade imam veliko razlogov.

Tako je pač to v na tem ljubem svetu. Nikoli ne veš kdaj bodo kaj uporabili, da bi te očrnili. Kot, da sprememba mišljenja ne bi bila nekaj najbolj normalnega v življenju. Tudi Plagiator ima danes popolnoma drugačno mnenje o gospodu dr. Dimitriju Ruplu, kot sem ga imel nekje tam koncem osemdesetih let prejšnjega stoletja.

Priznati pa je Dimitriju Ruplu potrebno veliko vidovitost in analitično sposobnost s katero je ocenil svojega sedanjega strankarskega šefa. Seveda mislim tukaj na izjavo, ki jo je dal daljnega leta 1995. Dobro, da se je ohranila, ker jo bo Rupel lahko ponovno aktualiziral, če bo Janša odletel z oblati. Ker Rupel je znan po tem, da tistih, ki niso na oblasti, ne mara preveč. Žena Meta je svojim prijateljicam na tržnici baje zaupala, da si že kupuje kravate rdeče barve, s katerimi bo po potrebi nadomestil rumene. Tiste stare rdeče, ki jih še hrani iz nekdanjih časov, naj bi že preveč obledele. Da ga pri kupovanju ne bi zalotili, jih nabavlja v Italiji in z njimi baje tudi že oskrbuje ustavnega sodnika Petriča, ki mu rumene počasi tudi ne bodo več tako zelo všeč.

Ni komentarjev:

Objavite komentar