četrtek, oktober 11, 2012

Vse bolj pogosta vabila Evropi, da s "trojko" zasede Slovenijo!

Vse pogosteje se predstavniki koalicijskih vladnih strank, njihovi poslanci in predstavniki vlade z njenim predsednikom Janezom Janšo na čelu ter tudi desnici naklonjeni mediji, zatekajo k strašenju slovenske javnosti z okupacijo države s strani evropske "trojke".

Pravzaprav imamo državljanke in državljani države Slovenije že občutek, da si te okupacije v vladajočih političnih in še kakšnih strukturah po tiho želijo in jih celo vabijo v državo. Očitno ne obvladujejo več razmer in se jim pod bremeni, ki so si jih po zadnjih volitvah sami naložili, upogibajo hrbtenice in jih ob tem počasi že zapušča toliko poveličevano domoljubje in deklarirano junaštvo.

Zakaj bi povzročali skrbi in stroške našim partnerjem v Evropi z organizacijo ter izvajanjem ekonomskega, finančnega, pravnega in političnega nasilja nad upornimi Slovenci. Zaradi tega predlagam vsem slovenskim damam in gospodom iz teh političnih, finančnih, gospodarskih in medijskih krogov, ki si okupacije "evro trojke" tako močno želijo, da kar sami odpotujejo k njim v centre EU in tam ostanejo vse tako dolgo, dokler se Slovenci brez njih doma, ne bomo ponovno pobrali in svobodno zadihali.

Se nam to želi zgodovina malo ponoviti? Tam daljnega leta 1941 je ta ljuba Evropa neko podobno trojko že poslala v Slovenijo, ki so jo delegirale Nemčija, Italija in Madžarska. Tista evropska delegacija sicer ni prišla z evri, temveč s tanki. Cilji pa so bili zelo podobni, če že ne skoraj enaki. Če smo Slovenci preživeli ukrepe in posledice tiste prve trojke in ji pokazali vrata iz naše dežele, bomo nekaj podobnega sposobni storiti tudi tokrat. Če ne bi bili takšni kot smo, pač ne bi tukaj na tem prostoru preživeli več kot 1500 let.

Ni komentarjev:

Objavite komentar