ponedeljek, oktober 15, 2012

Hiter pregled današnjih slovenskih medijev!



Dnevnik.si

Španske novinarje množično odpuščajo in jim zapirajo usta

S slovenskimi počnejo popolnoma enako in to ne pride nikjer v medije ter nikogar posebej ne skrbi.

Delo

Slovenija nadaljuje zapiranje veleposlaništev

Prav je tako, ker bo Slovenija vsak čas zaprla tudi vrata lastne države. Kaj pa naj koristijo veleposlaništva neobstoječi državi?

POP 24 UR

Murko sinu poje uspavanke, ker je njegova Maja brez posluha

Kaj za boga milega pa počnejo državne institucije in civilno družbene  organizacije zadolžene za zaščito otrok pred fizičnim in psihičnim maltretiranjem?

Švedski finančni minister: Grčija bi lahko evro območje zapustila v pol leta

Priporočite Grkom, da to čim prej naredijo, ker se jim kaj lahko pripeti, da čez čas ne bodo imeli več kaj zapuščati. Srečni Grki!

Orgazmi zmanjšujejo stres in podaljšujejo življenje

Torej je potrebno v Sloveniji seks in orgazme takoj z zakonom najstrožje prepovedati,  ker so resno ogroženi temeljni postulati predlagane nove pokojninske reforme in tako tudi prizadevanja slovenske vlade za uspešnost potrebnih reform in izhoda iz krize.

Siol.net

Rado Pezdir: "Visoko šolstvo je zaradi kleptomanije in korupcije že zdavnaj shiralo"

To nam je bilo jasno že takrat, ko se je naš vrli Radek začel javno v medijih oglašati in vse naokrog deliti nasvete ter iztrebljati parazite. Nič novega torej.

Žurnal.si

Pahor ogroža Türka

Da ogroža njega sploh ni noben problem. Hudič je, da ogroža vse nas.

MMC RTV

Srečni dan za Felixa - ne več le neustrašni, ampak tudi nadzvočni

To pa res ni kak poseben dosežek. Slovenski Janez in njegov potrčko Gregor že nekaj mesecev prebijata zvočni zid v sprejemanju zakonov in drugih ukrepov za mučenje lastnega prebivalstva in sta pri tem še veliko bolj neustrašna.

V državnem zboru znova o visokem šolstvu

Kaj s tem mučijo vse poslanke in poslance. S to tematiko naj se ukvarjajo in odločitve sprejmejo kvalificirani poslanski strokovnjaki kot so Marinič, Pojbič, Simčič, Ambrožič in še bi se kakšen našel. Čevlje naj sodi kopitar.

Slovenske novice

Janković prehitel Janšo, Virant in Erjavec odpisana

To pa ne ravno držalo. Janša je že na sodišču, Jankovič šele bo. Gregor in Karlek sta pa odpisana že dalj časa in če v kratkem ne bodo vsi navedeni res dokončno odpisani, bomo pač odpisani mi vsi.

Podjetni župnik jo je pobrisal z milijonom evrov in ljubico

Reva nesposobna Hrvaška. Ogledal bi se na svoje slovenske kolege, ki so si v žepe pobasali kar 800 krat več kot on, obdržali vsi vse svoje ljubice in lepo junaško ostali v domovini.


1 komentar:

  1. T
    rešimo slovenijo,naženimo jankoviča,kije največji spletkar,pa še slovenec ni,zmanšate državni zbor,preveč lenuhou sedi na daukoplačevaucih.imam opčutek da smo slovenci že v manšini.

    OdgovoriIzbriši