petek, oktober 05, 2012

Naš Ivek dela dar-mar v tisti Ljubljani!



LJUBLJANA – Očitno bo slovenska politična scena dobila novo stranko. Okoli nje se trudi kandidatka za predsednico republike Monika Malešič. Po pisanju Pozareporta pa naj bi ji ob tem pomagal tudi nepovezani poslanec Ivan Vogrin.

Naš Ivek celo priznava, da bi rad v svoji novi stranki videl tudi eno članico Virantove stranke, ki mu je že ob prvem njunem srečanju padla v oči. Tudi TV kamere v parlamentarni dvorani  ga pogosto ujamejo kako željno pogleduje tja kjer sedi njegova tako zelo želena politična izbranka, ki naj tudi ne bi bila ravno ravnodušna do ( političnih seveda ) čarov postavnega in odločnega Lenartčana. Nekaj se celo po parlamentarnih hodnikih šušlja, da ga je Virant v navalu svojega javno zatajenega ljubosumja, prav zaradi Ivekovih očitnih izkazovanj simpatij tej poslanki, nagnal iz stranke in ne zaradi tistih nekaj borih vičnikov, ki naj bi jih nekomu dolgoval.

Niso slovenjegoriški volivci slučajno tja v Ljubljano in parlament poslali Vogrinovega Iveka. So že vedeli, da je v tisti zamuljeni ljubljanski politični ribnik, poln zavaljenih in intelektualno lenih krapov, občasno dobro spustiti kako vitko in ostrozobo slovenjegoriško ščuko.

Svoj piskrček pa je zvito pristavila tudi kandidatka za predsednico države  Malešičeva, za katero je zbrati  5000 podpisov prava znanstvena fantastika. Bi ji pa uspelo postati kandidatka ob podpori stranke in podpisih treh poslancev. Doslej naj bi imela dva podpisa in sicer ji ga je poklonil naš slovenjegoriški Ivek, obljubo pa naj bi ji dal  tudi Mariborčan in velik konkurent  avtorju tega bloga, znani  Borut Ambrožič, ki so se ga zaradi plagiatorstva odrekli v Pozitivni Sloveniji.

Podjetnemu Iveku Plagiator toplo priporoča, da v novo stranko sprejme še nekaj poslancev kot so Marinič, Pojbič, Simčič, Pahor, Erjavec ( ki je trenutno še minister, pa ne več dolgo ) in še bi se kakšen dovolj kvalificiran ter zaupanja vreden našel.



Ni komentarjev:

Objavite komentar