petek, oktober 26, 2012

V DeSUS-u naj bi ponovno vrelo!




Karlekovi fantje v vrhu stranke DeSUS ponovno uprizarjajo že toliko krat ponovljeno politično burko zavajanja svojega članstva in volivcev stranke. Pokrajinski odbori v javnost pošiljajo sporočila kako zelo, da so zaskrbljeni nad usodo stranke, ker njenemu šefu Erjavčevemu Karleku in njegovim potrčkotom, ki jih je spravil v sobane okrog Janševega kabineta, zelo upada priljubljenost in na terenu se zmanjšuje število članov stranke.

V enem prejšnjih prispevkov sem upokojence opozoril, da naj bodo pozorni, ko se Erjavčev Karlek pojavi v medijih in nagovori upokojence ter se razmetuje z obljubami, da se jim v ozadju ne piše nič dobrega. Točno to se je sedaj dogodilo. Karlek se je upokojenkam in upokojencem iz TV ekranov v obraz grdo lagal, ko jim je nakladal kako se je z Janšo dogovoril o usklajevanju pokojnin v naslednjem letu. O tem pa nista nič vedela ne minister za delo in ne minister za finance in o nič takem ni mogoče prebrati ničesar v finančnih dokumentih poslanih v državni zbor. Še huje. Lažnivi Karlek vam takrat ni povedal, da so vam vzeli tudi letni dodatek za dopust, ki ste ga letos nekateri okleščenega še dobili in ga v bodoče več ne boste.

Drage upokojenke in upokojenci ter vse ostale tepke in tepčki, ki ste na volitvah svoj glas oddali Kerleku in njegovem DeSUS-u sedaj ste pa v velikih težavah, ker ste si te tipe sami izvolili. Poslušate kdaj razprave DeSUS-ovih poslank in poslancev v državnem zboru? Če ne, potem vam res toplo priporočam, da si vzamete nekaj minut časa in na tretjem kanalu nacionalke ujamete kakšno razpravo "vaših" in vse vam bo takoj razumljivo. Verjetno vam je veliki večini že danes jasno, da kogar koli bi volili, bi bilo boljše kot, da ste volili Karleka in njegove mešetarje, ki so poskrbeli le za svoje riti, na vas pa popolnoma pozabili. To kar ste jim omogočili so namreč nujno potrebovali, ker so nekateri bili tik pred bankroti, drugi v velikih družinskih denartnih težavah in tretji politično ter tudi moralno že zelo na dnu. Vi ste jih rešili velikih zagat, oni vas niso in vas tudi nikoli niso imeli namena. Še huje, za svoje osebne ambicije ter koristi sedaj trgujejo z vašo vsak dan večjo nesrečo. Tako je tudi vaša nesreča postala politično tržno blago s katerim uspešno trgujejo Karlek in njegovi politični podrepniki.


Ni komentarjev:

Objavite komentar